Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 9. juni 2011

Jeg sendte en ny e-post til Arbeidstilsynet, angående arbeidssak mot Rimi, mm.




Gmail - Problemer med å få Rimi til å gi dokumenter fra arkivmappe










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Problemer med å få Rimi til å gi dokumenter fra arkivmappe











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Jun 9, 2011 at 4:58 PM




To:
"post@arbeidstilsynet.no" <post@arbeidstilsynet.no>


Cc:
bjorn.kolby@lo.no, Juss Buss - Daglig leder <leder@jussbuss.no>, roar.flathen@lo.no






Hei,

jeg ringte Jussbuss nå, angående en arbeidssak, som jeg har, mot Rimi.

(Jeg jobbet i Rimi fra 1992 til 2004, hvorav ti år som leder og fire år som butikksief, på forskjellige Rimi-butikker, i Oslo og Follo. Jeg var butikksjef på Rimi Nylænde, (gamle Balstad), på Lambertseter, fra 1998 til 2000, På Rimi Kalbakken, fra 2000 til 2001, og på Rimi Langhus, fra 2001 til 2002).


Jeg dro til England, i 2004, for jeg overhørte at jeg var forfulgt i Oslo, (uten at jeg vet om det har noe med Rimi-jobben å gjøre, eller hva det kan ha vært).

Jeg fikk så studielånet et halvt år for sent, da jeg studerte ved University of Sunderland, så studiene gikk i vasken, og jeg hjalp noen slektninger i Norge, med å jobbe på en gård, for jeg måtte nesten kontakte slekta, om problemene med at jeg var forfulgt av 'mafian', syntes jeg, så jeg innkalte til et slektsråd, hos min onkel Martin, på gården Løvås, (tilhørende hans samboer Grete Ingebrigtsen), i Kvelde, i påsken 2005.


Jeg ble forsøkt drept der, sommeren 2005, og dro tilbake til England.

Men alle mine viktige papirer ble liggende igjen på gården, for jeg måtte løpe unna, for de folka som skulle drepe meg, var nesten som soldater, eller noe.


Jeg har prøvd å få Rimi til å sende ting som:

- Attest på at jeg jobbet i Rimi i 12 år, hvorav ti år som leder og fire år som butikksjef.

- Kopi av kursbevis, for kurs i praktisk butikkledelse og arbeidsrett, mm.


- Kopi av brev jeg fikk fra Stein Erik Hagen, da jeg vant en intern konkurranse for butikksjefer, i Rimi, i butikkdrift, 'Rimi Gullårer', for 2. halvår, av 2001.

(En konkurranse som jeg husker hang høyt, og Rimi-Hagen skrev et personlig brev, om at jeg var hardtarbeidende og en dyktig leder, mm.).


Rimi sa, (jeg har sendt e-post til Kvehaugen og Abrahamsen, (personalsjef vel), ved hovedkontoret, for et par år siden.

Kvehaugen sier de ikke har noen papirer, og Abrahamsen svarer ikke.


(Hvis jeg husker dette riktig, jeg har sikkert e-postene et sted, hvis de trengs).

Men, Jussbuss fortalte meg, på telefon, tidligere i ettermiddag, at dere kunne få ut sånne dokumenter, fra firma.


Kan dere være så snill å hjelpe meg med dette?

(Jeg søker jobber i England, for tiden, og vil gjerne kunne dokumentere det jeg skriver i jobbsøknader, osv.)

På forhånd takk for eventuell hjelp!


Sender også kopi til Jussbuss og LO, siden de er involvert fra før.

Håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter