Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 7. juni 2011

Nå fant jeg et bilde, på Facebook, fra Berger skole, også har jeg prøvd å identifisere noen folk

identifisert berger skole

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170276686350124&set=a.170276186350174.34876.100001033804799&type=1&theater

PS.

A, det er han Kenneth, som tok jomfrudommen vel, til søstera mi Pia, aka. Pipa.

B, det mener jeg er Tom Lillemoen, som gikk to klasser under han Kenneth, og som fikk hormoner for å slutte å vokse, sa noen. Men men.

(Og som også kasta 'chaco'-en, (japansk våpen), tilhørende min tremenning ØA aka. Øystein Andersen, i Drammensfjorden, en gang, som ØA hadde tatt med den fra Lørenskog, og jeg dro med han på en bryggefest, på Berger, som søstera mi, Pia, dro med meg på).

C, det mener jeg er han sønnen til trailersjåføren, på Øvre, som jeg fant vognkortet til, da traileren ble stjålet, også kjent som 'Jensemann', musikkartist, i våre dager vel.

D, det er vel Erik Thorhallsson, fra Island, og som jobba mye for faren min, Arne Mogan Olsen, blant annet var han med på å bygge huset til min onkel Runar, i Son, og han kjøpte øl for min søster Pia en gang, og lå over hos min fars stesønn Jan, i Drammen. Thorhallsson gikk en klasse over meg vel.

E, det lurer jeg på om er Hege Lislerud, i klassen min. Hm.

F. det er ihverfall Frode Holm, i klassen min.

G. det er vel Lene Andersen, tror jeg, også i klassen min.

H, det tror jeg er Ole Tonny Bergum, som kjørte seg ihjel, på vei hjem fra Sande VGS., det tredje året på VGS., (det året jeg gikk på skole i Drammen, men Christell fortalte meg dette, samme dag, i vannsengbutikken til Haldis og faren min, på Strømsø, i Drammen).

I, det er vel Anders Røkås, som familien til tok over huset våres, i Toppen 4, da mora mi separerte seg fra faren min, i 1973, eller noe.

J, dette lurer jeg på om er en av tvillingene Arnt og Eirik Lund, men det er mulig jeg roter. Hm.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter