Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 17. juli 2011

Det her er min avdøde danske grandonkel, Anker Heegaard, (bestemor Ingeborgs bror). Konen Unse har jeg møtt i Nevlunghavn, i 2002, og også ringt nylig

grandonkel i danmark

http://books.google.com/books?id=KI43AAAAMAAJ&q=%22H.+Anker+Heegaard%22&dq=%22H.+Anker+Heegaard%22&hl=no&ei=O1gjTo6ICIWw8gOar_GvAw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CCkQ6AEwAA

PS.

Det var han her, som ordnet med arveoppgjøret, etter Holger baron Adeler, og sin tante vel, (Karen Nyholm, (min oldemor), som står nevnt der, sin lillesøster), Magna Adeler f. Nyholm.

(Som jeg har publisert om på bloggen).

Bestemor Ingeborg, kalte sine brødre, for Anker og Louis.

Men Anker het visst egentlig _Erik_ Anker Heegaard, (som man kan se at han pleide å forkorte, til E. Anker Heegaard).

Så det er mulig at det er (Erik) Anker, som jeg er oppkalt etter.

Det vet jeg ikke sikkert.

Det har aldri noen fortalt noe om til meg, hvem jeg er oppkalt etter, forresten.

(Hvis noen).

Men men.

Bare noe jeg tenkte på.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Så det her er altså mine danske oldeforeldre, (bestemor Ingeborg sine foreldre).

H. Anker Heegaard, (min oldefar), eide jo jernstøperiet i Fredriksværk, (og hans far ga byen havnen), og var barnebarn av den kjente fabrikkeier Anker Heegaard, fra København, (som har fått en gate oppkalt etter seg der, i sentrum av København).

Og moren var jo hun Caroline Hagerup, fra en av de forrige bloggpostene, (og Hagerup er jo en slekt fra Trondheim, etter Falkener, (fant jeg ut tidligere idag), som hadde flyttet til Danmark).

Karen Nyholm, (min danske oldemor), hun var datter av Chef for Generalkommandoen, i Danmark, Anders Gjedde Nyholm, (sønn av Hofjægermester L. C. Nyholm og Maren Gjedde, (som var vokst opp på slottet Højriis, på Mors, i Jylland)).

Og moren var Mary Eva Carla Fog, som var generaldatter, og som var etter Odin og Løvenbalk, osv.

Så sånn var det.

PS 3.

Her er mer om dette:

danske oldeforeldre

(Samme link som ovenfor).

PS 4.

Det her er min danske oldemor, Karen Nyholm, (fra PS-et ovenfor), sine foreldre, Anders Gjedde Nyholm, (Chef for Generalkommandoen, i Danmark), og Mary Eva Carla Fog, (som var etter Løvenbalk og Odin, osv.), som amerikanerne skriver om, på nettet, for de har visst funnet en av uniformene, til Anders Gjedde Nyholm, som visstnok har dukket opp, i USA, (som det står mer om i det forumet, som linken nedfor er til):

karen nyholm sine foreldre

http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=52&t=112310&start=30

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter