Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 18. juli 2011

Det her har vel også antagelig noe med min oldefar, i Danmark, H. Anker Heegaard, å gjøre, (selv om han var død, seks år før denne boken ble gitt ut)

antagelig noe med min oldefar i danmark å gjøre

http://books.google.com/books?id=-B5UAAAAMAAJ&q=%22H.+Anker+Heegaard%22&dq=%22H.+Anker+Heegaard%22&hl=no&ei=cGQjTubgGNGr8AP-lPm-Aw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=2&ved=0CC0Q6AEwAQ

PS.

Her kan man se det da, at bestemor Ingeborg, nok hadde rett, da hun sa det, (på telefonen, for cirka tre år siden vel), at hennes far, H. Anker Heegaard, var agent for to store tyske firma.

Her kan man ihvertfall se et av dem, (Schoofel Werft, eller noe, i Hamburg vel).

Da stemmer det nok at de bodde i Tyrol, i et år, eller noe, og, tenker jeg, etter at han faren hennes mistet jernstøperiet i Fredriksverk, på 30-tallet, var det vel.

Men men.

Så sånn var nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

bestemor ingeborg nok hadde rett

http://books.google.com/books?id=agxUAAAAMAAJ&q=%22H.+Anker+Heegaard%22&dq=%22H.+Anker+Heegaard%22&hl=no&ei=cGQjTubgGNGr8AP-lPm-Aw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=3&ved=0CDEQ6AEwAg

PS 3.

Det er også en gate, i København, som heter 'Anker Heegaards gade', etter min danske oldefar, H. Anker Heegaard, sin farfar, den kjente Anker Heegaard, fabrikkeieren, (selv om min oldefar hadde sine kontorer i Vesterbrogade, (som man kan se ovenfor), og ikke i gaten oppkalt etter hans farfar, Anker Heegaard):

anker heegaards gade

PS 4.

Anker Heegaards gade, var visst ikke noen bakgårdsgate heller, for der ser det visst sånn her ut, (selv om jeg ikke kunne se det akkurat, fra Google Maps bildet. Men men):

veldig rar gate

http://www.flickriver.com/places/Denmark/Hovedstaden/Copenhagen/Anker+Heegaards+Gade/

PS 5.

Det blir vel mer sånn her men.

Men det fine, nye bygget, (som huser hovedkontoret til et kredittselskap, ved navn Nykreditt vel), er ihvertfall like i nærheten:

blir vel mer sånn her

http://shl.dk/dan/#/home/about-architecture/krystallen-og-skyen/drawings

PS 6.

Plassen for nybygget kalles visst 'Politigrunden':

plassen for nybygget kalles politigrunden

http://www.erhvervsbladet.dk/ejendomme-byggeri/nykredit-bygger-nyt

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter