Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 31. juli 2011

Jeg sendte en e-post angående problemer med ryktespredning osv.




Gmail - Ryktespredning google










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Ryktespredning google











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Jul 31, 2011 at 8:33 PM




To:
Tord Støme <tord@datahjelp.as>






Hei,

jeg ville ha kontaktet enten Jussbuss i Oslo, eller Jussformidlingen i Bergen.

(Det er universitetenes juss-rådgivning.

De er omtrent de eneste jeg har klart å få vettuge råd av, i det siste, i Norge.


Politiet har ikke svart meg engang).

Er du fra Risør, kjenner du Marianne Høksaas, som var sjefen min, på Arvato sin Microsoft-aktivering, her i Liverpool?

Hu vil ikke skrive attest nå, av en eller annen grunn.


Men men.

Når jeg Googlet navnet ditt, så så det ut som at du driver med caravaner.

Kjenner du min far, Arne Mogan Olsen, (som jeg ikke har kontakt med lenger grunnet omsorgssvikt-sak og barnearbeids-sak), sin kamerat Atle, som dreiv med caravaner, på Karihaugen, (i Oslo), på begynnelsen av 80-tallet, forresten?


Bare noe jeg lurte på i farta.

Du får ha lykke til med å løse problemene.

Mvh.

Erik Ribsskog


2011/7/31 Tord Støme <tord@datahjelp.as>

Hei,


Jeg googlet litt etter erstatnings krav etter falske ryktespredning osv.

Kan du hjelpe meg litt på vei? Jeg har anmeldt ryktespredning mot meg og min mor, og mot min lokale bedrift, gjort av samme person for å svekke omsetning i butikk og svekke omdømme som person.


JEg føler jeg står å stamper litt, men har nå bestemt meg for å sende regning / krav om erstatning.


På bedriften er det relativt rett fram, legges ved dokumentasjon på omsetnings svikt etter ryktespredning, og diverse vitner på hva som er blitt sagt og gjort av gjernings personen.


Privat er jeg litt mer usikker, men dette er også grove løgner i hensikt for å skade. Er det noen for for takster eller faste priser. Eller hvbordan fungerer dette ?


Fint om du har noe tips til meg på veien :J


MVH

TORD STØME

RISØR

Mail: tord@datahjelp.as


+47 934 333 25









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter