Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 5. juli 2011

Jeg sendte en e-post til Gartnerhallen




Gmail - Kursbevis, for kurs på 90-tallet










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Kursbevis, for kurs på 90-tallet











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Jul 5, 2011 at 4:14 PM




To:
gartnerhallen@gartner.no






Hei,

som assisterende butikksjef, på Rimi Nylænde, (også kalt Rimi 3164 Lambertseter), så var jeg på Fruktkurs, hos dere på Gartnerhallen, på Økern, i 1994 eller 1995.

(Han kjente nazisten Terje Sjølie, som også jobba som leder i Rimi da, var også på det samme kurset, husker jeg).


Jeg ble forsøkt myrdet, på en gård noen slektninger har i Kvelde, (Løvås gård), i 2005, og har måttet flykte til England.

Jeg overhørte også i Oslo, i 2003 og 2004, at jeg var forfulgt av noe de kalte 'mafian'.


Jeg måtte rømme i full fart, uten at jeg rakk å få med meg mine attester og vitnemål, osv.

Jeg har kontaktet ICA nå, men de fant visst ikke noe særlig med kursbevis for meg, (enda jeg var på en god del kurs, fruktkurs og også andre kurs, for jeg jobba bl.a. som butikksjef der, i fire år, på Rimi Nylænde, Rimi Kalbakken og Rimi Langhus).


Jeg lurte på om dere har kopi av kursbeviset mitt?

En flink dame hos dere, lærte oss om Lichi og Komquat, og alt hva de rare fruktene het, pluss mye om vanlig frukt, osv.


Som at man skulle ta bort alt man ikke ville kjøpt selv, osv., av disken.

Har dere mulighet til å sende meg kopi av kursbevis?

På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter