Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. juli 2011

Jeg sendte en e-post til noen i Berseth-familien




Gmail - Problemer med min onkel Martin Ribsskog som min bestemor Ingeborg måtte betale til familien Berseth for, eller noe










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Problemer med min onkel Martin Ribsskog som min bestemor Ingeborg måtte betale til familien Berseth for, eller noe











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Jul 16, 2011 at 6:02 PM




To:
harald.berseth@intele.com






Hei,

jeg er fra Berger, har jobba som butikksjef i Oslo, og overhørte i 2004 og 2005, at jeg er forfulgt av 'mafian', i Oslo, og ble forsøkt myrdet, da jeg jobbet, (gratis, pga. brudd på studier, pga. tull med Lånekassa), på en gård, i Kvelde, (Løvås), som min onkel Martin Ribsskog og hans samboer Grete Ingebrigtsen drev.


Jeg bare lurte på hvorfor familien Berseth er nevnt i min mormors testamente.

Tror dere at onkel Martin var involvert i mordforsøket mot meg, i 2005?

Politiet vil ikke gi meg noen av mine rettigheter, som f.eks. å fortelle meg hvem den her 'mafian' er, og de vil ikke etterforske mordforsøk.


Jeg har gått på Gjerdes VGS., og kjenner Torgills, kollega fra ekstrajobb på CC Storkjøp, og ei 'svine-budeie', med lyst hår, Vivian vel, som gikk i samme Matte-valgfag-klasse, som meg, på Gjerde, og inviterte meg på fest, på grise-gården deres vel, (hvis jeg ikke tar helt feil, så var det vel griser på den gården, mener jeg å huske fra da jeg hjalp min far, Arne Mogan Olsen, med å levere noe senger, eller noe, der, selv om jeg da vel måtte vente i bilen).


Beklager at jeg sender dette litt i blinde, men jeg tenkte det var verdt et forsøk, siden jeg blir 'boikottet' av politiet, osv.

På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.


Erik Ribsskog

PS.

Sender med kopi av en side, i min mormors testamentet, hvor deres slektsnavn nevnes.

Håper dette er i orden.

Jeg spilte også på Berger I.L., aldersbestemte lag, og har også spilt fotball i Lier, mener jeg å huske, selv om jeg ikke husker nøyaktig hvilke lag vi spilte mot, men det kan kanskje ha vært Tranby.


Hvem vet.

Igjen beklager hvis dette var til feil personer!





testament bestemor ingeborg.JPG
103K








PS.

Her er vedlegget:

testament bestemor ingeborg

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter