Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. juli 2011

Jeg sendte en ny e-post, til det danske og det norske kongehus




Gmail - Vil gjerne være baron










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Vil gjerne være baron











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Jul 16, 2011 at 1:29 AM




To:
hofmarskallatet@kongehuset.dk, post@slottet.no






Hei,

min mor, Karen Ribsskog, arvet fra Holger baron Adeler og hans kone, (min mors 'moster', eller grandtante), sitt testamente.

(Hun arvet en ring, men hennes mor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, arvet det meste av baronessens ting, som hun solgte, og ga pengene til min mor, det ble satt i et hus for henne, og hun kjøpte også et bord med løveføtter vel, på begynnelsen av 80-tallet).


Jeg bestilte en kopi av boet etter Adelers, fra Rigsarkivet i Danmark, og der stod det at Holger Adeler sine gudebarn, Palle Ravn og hans søster Berit vel, arvet baronens ting, (som våpensamlingen og bilder av Cort Adeler, mm).


Men Palle Ravn bor/bodde, i Elfenbenkysten, og var konsul der.

Så da kan vel jeg kanskje, (som er min mors eldste sønn), få være baron Adeler da.

(For den barontittelen, kan vel bare ikke forsvinne).


Siden jeg neppe tror, at særlig mange, i Elfenbenkysten, har hørt om baron Adeler.

Så er det vel greit at en nordmann istedet får være baron Adeler vel.

Jeg sender om dette både til det norske og danske kongehus, siden dette er en norsk og dansk adelsslekt, og siden jeg er kvart dansk, etter min mormor, som var etter Løvenbalk, osv.


Håper dere kan få ordnet med å godkjenne baron-tittelen osv.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Sender med fra Google books, om at Palle Ravn, 'forsvant' til Elfenbenskysten, (den tidligere sjakkmester), av en eller annen grunn.


Hvite sjakkbrikker lages vel kanskje av elfenben, kanskje dette var grunnen?

Min søster Pia, var vel også i Elfenbenskysten, på 90-tallet.

Er det noe Johanitterorden-opplegg dette?

Hm.





konsul elfenbenskysten.JPG
86K








PS.

Her er vedlegget:

konsul elfenbenskysten

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter