Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 17. juli 2011

Konspirasjonsteorier er ikke mitt felt. Jeg brukte metoden brainstorming, (som vi lærte på Markedsføringslinja), for å finne hva som er galt i Norge

konspirasjonsteorier hm

http://moroarkivet.blogspot.com/

PS.

Noen lurer kanskje på hva jeg kom på da.

Dette er en del år siden nå.

Men jeg kom på ting som at Thorvald Stoltenberg hadde sagt, (som FN-forhandler), at 'de er alle serbere', og gjorde så en del research om Stoltenberg-familien.

Jeg kom på at jeg hadde lest, på et debattforum, om at Trond Giske virka som han var full på Stortinget, og gjorde også en del research om Trond Giske da.

Jeg husket at jeg hadde lest i et gratismagasin, som jeg leste, mens jeg spiste på McDonalds Østbanehallen, at kjøttet på Grandiosa, ikke var skinke, og det virket som at reporteren var litt 'morsomt', og ikke ville si alt han/hun visste, (og gjorde så en del research om Grandiosa da).

Jeg kom på en veldig slitt sofa, (som jeg tenkte på som en 'pervo-sofa', i ettertid, som jeg fant i kjelleren, til Rimi-leilighetene på St. Hanshaugen, (en rød skinnsofa, som jeg så at var veldig slitt, (også med en 30-40 centimeter lang revne vel, (så jeg etter at jeg hadde dratt opp sofaen), i det tjukke skinnet), på en bestemt sitteplass, helt til venstre vel, når man satt i sofaen, (som etter en rimelig liten kropp vel), etter at jeg tok den opp i leiligheten min, for jeg fikk vondt i ryggen, av å sitte og lese statistikk, (et fag jeg hadde på 4. semester, på et Bachelor IT-studie, som jeg gikk på, på HiO IU, våren 2004), på de plaststolene, som jeg hadde i leiligheten min der, (av mangel på andre stoler, for jeg var ikke så glad i å gå på IKEA osv., men Ungbo, (hvor jeg bodde på Ellingsrudåsen, fra 1991 vel til 1996.

Siden Mette Holter, min halvbror Axel, sin stemor, maste så fælt om at jeg måtte flytte, fra et rom jeg leide av dem på Furuset, så jeg måtte finne noe nytt raskt, og så plakater for Ungbo, på T-banen, og avtalte et møte med de, om å leie hybel, i bofellskap, for å få Holter til å slutte å mase så fælt), hadde dobbelt av utestoler, så jeg tok med noen da jeg flytta, til Rimi-leilighetene, og brukte de først på balkongen der da vel, for Ungbo hadde også en utbyttet sofa, i en bod, som ingen brukte, som jeg hadde kontroll på, siden jeg var den eneste som bodde på Ungbo vel, da jeg flyttet ut derfra, og hadde bodd der i fem år, eller noe.

Men min fetter Ove, ødela den Ungbo-sofaen, en gang i fylla, som han skulle humpe i sofaen, simultan-humpe, siden han ba meg også om å gjøre det samtidig, uten å forklare grunnen, til dette merkelige stuntet/sprellet, så da knakk de bærende elementene i sofaen, og jeg begynte å bruke de plaststolene da, (med nye puter, som jeg kjøpte på Hansen og Dysvik vel, eller noe, ihvertfall kjøpte jeg nye gardiner der), en stund, som stod på balkongen, men det hendte at det stod sofaer i kjelleren der, som man kunne ta fritt, dører osv. og, og reoler, som folk hadde byttet ut, men de sofaene var sjelden særlig pene, så det hendte jeg ombestemte meg, og satt de ned igjen, i fellesboden, i kjelleren der da, (som man gikk forbi, på vei til vaskekjelleren, så da pleide jeg noen ganger, å ta en rask kikk, mens jeg gikk gjennom den fellesboden, for å se om det stod noen bedre møbler der, som jeg kunne bytte ut noen av møblene i leiligheten min med, for den hybelleiligheten var så liten, så det var for liten plass til to personer, så jeg tok ikke møblene så nøye, hvis jeg skulle hatt samboer, (hvis jeg fant meg ei fin og/eller hyggelig dame), så måtte jeg flytte. Magne Winnem mobba, (eller rettere sagt, han baksnakka, blir det vel), Leif Jørgensen, (sin tidligere assistent, på Rimi Munkelia, som da var butikksjef på Rimi Siggerud vel, i/mot Follo vel), som bodde i en sånn liten hybelleilighet, som min, i samme etasje, da jeg flyttet inn der, fordi han hadde dama si også boende der, på den lille plassen, (kanskje 15 kvadratmeter?), ei ganske ung, lyshåra dame som var assistent på Rimi Skullerud vel, på den tida, (rundt 1996-97 vel)).

Så jeg har tenkt litt på hvordan den 'pervo-sofaen' kan ha havnet der da. Men men.

Og også en god del annet vel, kom jeg på.

Dette er en del år siden nå, (dette var vel i 2007, tror jeg), så jeg husker ikke alt på rams nå.

Men jeg kan se om jeg finner noe mer om det på bloggen.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/10/fikk-melding-fra-en-som-har-oppdatert.html

PS 3.

En av grunnene til at jeg begynte å tenke, fra det perspektivet, om hva som er galt i Norge.

Det var nok det, at noen på VGD, startet en tråd, som het 'Norge er ikke som du tror', som jeg etterhvert bidro en del i.

Og da hadde jeg nettopp startet med johncons-blogg, siden noe jeg skrev på et debattforum, her i England, (på Daily Post sitt forum, om problemene på the Council sitt treningsstudio, i Victoria St.), ble slettet.

Så startet jeg opp et par blogger, (en på norsk og en på engelsk), hvor jeg postet det som ble slettet av Daily Post, (siden jeg hadde tatt back-up, i en tekstfil, på en USB-minnepinne, som jeg kjøpte i 2005, samtidig med at jeg kjøpte laptopen min, på PC-World, i en 'retail-park', ikke langt fra Walton, (hvor jeg da bodde, i et bofelleskap, som min daværende kollega, og senere Team Leader, på Arvato, Marianne Høksaas, hadde hjulpet meg å finne, like etter at jeg flyktet fra mordforsøk i Kvelde, og bodde på et hostell her i Liverpool, og nesten litt utrolig men sant, fikk meg jobb på Arvato. Men men).

(Walton er forresten en bydel, som ligger noen få kilometer nord for Liverpool sentrum, (og som er nesten som en egen by, med butikker og alt, og hvor også Goodison, hjemmebanen til Everton, ligger)).

Og da fortsatte jeg den vanen, å publisere back-up, av det jeg skrev på debattforum, (jeg begynte å skrive på debattforum, mest om fotball, allerede da jeg bodde i Oslo, og studerte på HiO IU, på slutten av 2002 eller begynnelsen av 2003, var det vel, under nicket 'cons', (som jeg ble kalt på #quiz-show, på ef-net, en kortversjon av john_cons).

Og den VGD-tråden, 'Norge er ikke som du tror'.

Den ble slettet på VGD.

Men jeg fikk lastet opp en back-up, på Nettavisen sitt forum, Veggavisen.

(Og også på johncons-blogg da).

Siden jeg hadde datasikkerhet, som valgfag vel, da jeg studerte på NHI, på begynnelsen av 90-tallet, så hadde jeg lært at det var viktig, å ha gode back-up-rutiner.

Så i begynnelsen, (før jeg publiserte arbeidssaken min mot Arvato osv., på johncons-blogg, etter at jeg hadde blogget i et par måneder kanskje).

I begynnelsen så var johncons-blogg nesten som en back-up-rutine, av hva jeg skrev om, på, (mest norske), debattforum.

(Jeg begynte jo å skrive på debattforum, nemlig VGD da, en 4-5 år kanskje, før jeg begynte å skrive blogg.

Så sånn var det).

PS 4.

Her er mer om dette:

norge er ikke som du tror

http://johncons-mirror.blogspot.com/2007/09/tittel-p-tema-norge-er-ikke-som-du-tror_8900.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter