Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 25. juli 2011

Man kan se, at på fredag, (var det vel, for jeg hadde på BBC News på TV-en, pga. terrorangrepet), så gikk den minste måkeungen rundt, øverst på taket



PS.

Her er noen fler videoer, (selv om de kanskje ikke er av så utrolig bra kvalitet), fra da alle de de tre måkeungene fortsatt var i live, (filmet fra fredag til søndag vel):











PS 2.

Her kan man se det, at måker legger visst vanligvis tre egg:

måker legger visst vanligvis tre egg

http://no.wikipedia.org/wiki/M%C3%A5ker

PS 3.

Så det er nok den første måkeungen, som dør, på taket i Leather Lane, i sommer, (vil jeg nok tippe på).

Men man skulle kanskje tro det, at den måkeungen ville overleve, når den gikk rundt på taket, osv.

Man kunne kanskje ha forestilt seg, at den kunne ha blitt drept, av rovfugler, for eksempel.

Men men.

Men den døde vel kanskje av en kombinasjon av kulde og utmattelse, (vil jeg kanskje tippe på).

Men men.

PS 4.

Det var en ganske kraftig regnskyll, her om dager, her i Liverpool.

Så det var kanskje det som den måkenungen ikke tålte, (også ble den kanskje litt svak av det da, også var den litt uheldig da, og gikk for langt unna redet kanskje).

Men men.

PS 5.

Her er mer om dette:

måke kald av regnet

http://johncons-mirror.blogspot.com/2011/07/fler-bilder-fra-liverpool_18.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter