Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 2. juli 2011

Mer fra Larvik







  • Ole Olsen

    for 4 timer siden

    Ole Olsen


    • Spørsmål

      Hællæ.

      Har noen sp.mål til deg etter å ha lest bloggen din daglig i over 1 år.
      Du behøver ikke legge det ut på bloggen om du ikke vil. Er bare nysgjerrig på svarene.

      1) Åssen går det med utkastelsen din? Får du bli værende eller må du flytte?


      2) Den journalen hvor det står at du har en paranoid psykose som du mener er en arbeidsdiagnose. Hva er en arbeidsdiagnose i forhold til en vanlig diagnose? Har aldri hørt begrepet før.

      3) Psykiske lidelser er arvelig. Du har selv skrevet at det er psykiske lidelser i familien din. Kan du med hånden på hjertet si at du er helt overbevist at det ikke er noen sjans for at du faktisk lider av det samme? Det jeg ikke nemlig skjønner er at du mener jo at absolutt alle tuller med deg. Hvorfor skal alt fra skatteetaten til Johanitterordenen til Rimi osv osv. ha noen som helst grunn til å tulle med deg. Hadde vært fint om du kune skrive en liste over alle du mener skal ha tullet med deg. Når listen er ferdig vil jeg at du skal tenke litt på om det kan være noe rett i det diagnosen fra Vestfold sier. Ikke naturlig at 50-100 personer / firmaer / instutisjoner skal tulle med deg.


      Håper du kan svare på dette, og ikke bare blokkerer meg.

      Mvh. Ole Olsen, Larvik (Ikke opprinnelig derfra, Fra Oslo, men flyttet på grunn av at det som nå er min kone ville jeg skulle flytte til henne.)



  • Erik Ribsskog

    for noen sekunder siden

    Erik Ribsskog


    • Hei,

      det her blir for mange spørsmål på en gang, synes jeg.

      Dette er ting jeg blogger om hele tiden, og du forklarer ikke hvorfor du lurer på dette.

      Det er en søkefunksjon, på johncons.org, som er grei å bruke, som jeg bruker selv, hvis jeg ikke finner ting på bloggen, (og som er effektiv, som jeg kan anbefale):


      http://johncons.org/soek.html

      Med Larvik-hilsen

      Erik Ribsskog









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter