Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 30. juli 2011

Noen har kommentert, på et bilde av Terje Sjølie, som var på bloggen. Og det jeg tenkte da, var at David Hjort hadde fått seg ny gjeng i Russland

noen har kommentert bilde av terje sjølie

PS.

Her er mer om dette:

mer om david hjort sin nye gjeng

http://www.flickr.com/photos/12602701@N02/page2/

PS 2.

For David Hjort, han er sånn, at han alltid skal lekeslåss, eller danse, i fylla, (med menn da).

(Selv om han også skryter av sine mange erobringer, som var 10-12 damer i halvåret vel, mens han hadde dame).

Så han hadde nok glidd rett inn i den kameratslige gjengen der.

For hvis det er en ting, som David Hjort setter høyt, så er det nok kameratskap, vil jeg nok tippe på.

Men men, han hadde kanskje ikke syntes at de folka på bildene ovenfor var kule nok.

Hva vet jeg.

(Bare for å forklare litt om hvordan David Hjort var, da jeg hang sammen med han en del, på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet.

For David Hjort, han var en kollega, fra Rimi Bjørndal, fra 1997 og 1998 vel, og han skulle alltid ha meg med ut på fester og det som var da.

Men men.

Bare noe jeg tenkte på).

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

PS 3.

Altså, David Hjort kunne vel også være tøff i trynet, osv.

Men en side av han, det var at han var sånn 'over-kameratslig' da, må man vel kalle det.

(Kanskje han enda har tilgode å eventuelt komme ut av skapet?).

Men jeg hadde ikke så mange bekjente.

Så det var noen ganger artigere å feste med David Hjort, og Alex fra Rimi Sinsen, og den gjengen der, enn å sitte alene hjemme på nyttårsaften eller 17. mai, for eksempel.

Andre som var 'hang-around' med David Hjort, og da også delvis meg, på den tida der, (slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet), var Erik Dahl, fra Bjørndal, og Davids kamerat Roger, fra Sagene vel, og også Bjørn Erik, som jobba på Elkjøp på Storo vel, og som vel også var fra rundt Sagene/Bjølsen der vel.

PS 4.

David Hjort bodde først hos mora si, (ei litt stor vel, jødisk dame muligens vel, som så mye på CNN var det vel, og diskuterte alt som skjedde rundt om i verden, spesielt hvis det var noe med USA eller Israel vel, (ihvertfall den ene gangen jeg var på besøk der, mens hu mora til David Hjort der).

Dette var forøvrig under det samme besøket, som jeg først møtte hu Linn Korneliusen fra Florø, som jeg ansatte i kassa, på Rimi Nylænde.

David Hjort traff henne i Florø, hvor hans kamerat Jens, fra Oslo, var på narkotika-avvenning, i mange år vel, (hvis han ikke bor der fortsatt), og han ville bare ha damer med smale rumper, sa forresten David Hjort, om han),

på Rodeløkka, (som var like ved der søstera mi Pia bodde, på den tida, (på slutten av 90-tallet)).

David Hjort hadde vel vokst opp delvis i Oslo, (sikkert rundt Sagene da, siden han kjente Roger og Bjørn Erik), og han hadde også vokst opp på noe slags internat, eller kostskole, (eller noe), i Danmark, fortalte han.

Og faren hans var fengselsprest i Danmark da.

(David Hjort fortalte en gang om, at en av fangene, hadde fått helt en gryte med kokende fett, eller noe, over seg, av noen andre fanger, hadde hans far fortalt han da).

Så David Hjort, var skikkelig glad, da Danmark vant Melodi Grand Prix, husker jeg.

Eller, han gikk ihvertfall rundt, på en fest, og 'kringkastet' at Danmark vant.

Dette var en fest, i noen Rimi-leiligheter, på Sagene vel.

Hos ei svensk kollega av oss, (mener jeg), fra Rimi Bjørndal, (som jeg ikke husker navnet på akkurat nå. Hu jobba mest tidligvakter vel, og jeg mest seinvakter, så jeg ble ikke så utrolig bra kjent med henne.

(Men dette var en slank og ganske fattet dame vel.

Mener jeg å huske.

Med ganske kort hår vel.

Men men).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på).

PS 5.

Den festen, hos hu svenske dama, i Rimi-leilighetene på Sagene, kan man se, at var i mai 2000, (da jeg jobba som butikksjef på Rimi Nylænde), forresten:

grand prix da danmark vant

http://no.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2000

PS 6.

Jeg kan tenkte meg det, at jeg ble med David Hjort, og Erik Dahl, og Linn Korneliussen, og de folka der, ut på byen, eller på fest, kanskje en gang i måneden, fra cirka 1997 til år 2000 kanskje, og litt sjeldnere etter det.

Dette var nesten som Rimi-fester, for alle de tre ovenfor jobba på Rimi da.

Og da David Hjort og Linn Korneliussen, bodde i en Rimi-leilighet, ute på Billingstad.

Så hendte det at jeg lot dem arrangere fester, hos meg, i Rimi-leiligheten min, på St. Hanshaugen da.

Jeg likte å ha litt avveksling, fra Rimi, på fritiden, så jeg ble ikke kjent med Rimi-folka, i Rimi-leilighetene, på St. Hanshaugen.

Men jeg tenkte det var greit å feste med David Hjort og dem, siden de bodde i andre deler av Oslo.

Dette med å feste med David Hjort, det startet med at jeg fikk to billetter, til Juleøl-smaking, med Mack, i en pub, i Stortingsgata, like før jul, i 1997, (mener jeg det var).

Enda jeg umulig kunne rekke det, for det begynte klokka 20 vel, og Rimi Bjørndal stengte klokka 20.

Noe sånt.

Og så måtte vi telle kasser, og så måtte jeg ned til byen.

Så jeg var ikke der før rundt klokka 21.30 kanskje.

Så da ga jeg de billettene, som jeg fikk av butikksjefen, Kristian Kvehaugen, til David Hjort, siden han var den eneste heltidsansatte, som pleide å jobbe seinvaktene.

Så han var liksom nr. 2. etter meg, på seinvaktene, må man vel si.

(Enda han var ny i Rimi, men ellers var det bare unge damer, som Kristian Kvehaugen hadde ansatt, som jobba seinvaktene, vanligvis, og de jobba bare deltid da, ved siden av at de var russ, de fleste av de vel, (som Hanna og Therese. Og Shomaila og ei indisk dame, (Kamal vel), som egentlig jobba på Rimi Klemetsrud, men som jobba på Rimi Bjørndal, mens Mortensrud-senteret ble bygget der hvor Rimi Klemetsrud var før dette).

Så sa Hjort til meg, at de skulle holde av en øl til meg, hvis jeg dro innom.

Og da kunne jeg nesten ikke si nei, for Hjort maste, og Kvehaugen hadde gitt meg billettene.

Og da var David Hjort, og dama hans da, Heidi, utafor den puben, og hadde smugla ut en øl til meg.

Hjort var vel 5-6 år yngre enn meg kanskje.

Han fortalte at han hadde hatt mange kriminelle kamerater før, som han nå skulle prøve å kutte ut.

Men Hjort var ihvertfall ikke så ung, som de russe-damene, som jobba der.

Og det var alltid Hjort som ba meg ut på fest, eller byen, (noen ganger også sammen med Thor-Arild Ødegård, som var på min alder).

Og jeg kjente ikke noen andre i Oslo, untatt broren min Axel, som var enda yngre enn Hjort vel, så det hendte at jeg ble med på fest da.

Men andre ganger sa jeg nei til å bli med, for eksempel til en Danmarkstur, som Hjort ville dra meg med på, like etter at jeg begynte som butikksjef, på Rimi Nylænde, i 1998.

For det ble for mye stress, syntes jeg.

For når man var butikksjef, så fant også Rimi på mye, som møter og seminar og fester osv., så da kunne det blir litt mye, hvis man også hadde en masende David Hjort på seg, som skulle ha en med på fest, eller på byen, hver helg da.

Da kunne man kanskje bli litt 'fed up' da.

Men men.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter