Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 20. august 2011

Er paa Sunderland City Library

Jeg spurte meg fram til biblioteket i Sunderland sentrum i dag, for aa faa litt variasjon i hvilke bibliotek jeg sitter og skriver blogg paa.

Jeg skal ringe the Jobcentre, her i Sunderland, paa mandag, for aa finne ut hva jeg gjoer fremover, til jeg faar startet paa studier, etc.

Jeg har bare cirka 20 pund naa, saa haaper jeg faar penger fra the Jobcentre, paa tirsdag, (som er den dagen jeg vanligvis faar Jobseekers Allowance, (annenhver tirsdag)).

Jeg fikk laanekort paa det vanlige biblioteket, her i Sunderland, saa det var jo litt artig, siden jeg ikke har faatt laanekort paa universitet sitt bibliotek enda.

Jeg hadde ikke faatt noen ny e-post fra Faculty of Applied Sciences naa, (angaaende studier fra neste maaned, osv.), saa jeg lurer litt paa hva de driver med.

Men jeg faar sjekke igjen paa mandag.

Jeg fikk ikke dusjen til aa virke der jeg bor, i Clanny House, og jeg fikk ikke tatt med meg ektra sokker og undertoey og haandklaer, etc., da jeg ble kasta ut paa onsdag.

Men det er en vask, paa rommet mitt, paa Clanny House, saa jeg bruker den vasken til aa vaske klaer og meg selv, osv.

(Jeg var paa Tesco i gaar, paa kjoepesenteret Bridges, saa jeg fikk kjoept noe billig vaskemiddel og dusjsaape, osv.).

Jeg kjoeper ogsaa frossen-pizzaer, til et pund, som jeg lager, og billig juice og cola mm., paa Aldi.

Men jeg haaper jeg faar penger fra the Jobcentre, paa tirsdag, (som vanlig).

Hvis ikke er jeg rimelig ille ute.

Vi faar se.

I 2004/05, saa hadde jeg et traadloest internett-kort, paa en stasjonaer PC, som jeg hadde da, paa the Forge, saa jeg haaper at jeg kan faa tak i et saant kort igjen, eller i det minste faa kort til universitets biblioteker, og sitte der og faa unna alle de rare e-postene, som jeg faar tilsendt.

I dag er det Tyne-Wear derby, i Nord-Oest England, en kamp som spilles paa Stadium of Light, (hvor jeg saa en kamp i 2004), akkurat naa vel.

Saa jeg foeler meg litt dum her jeg gaar rundt, i svart tennis-skjorte og hvite joggesko.

(Som er nabo/rival-byen Newcastle sine farger, svart og hvitt.

Men men.

Faar haape det gaar bra).

Jeg tenker jeg laaner meg noen boeker paa biblioteket her, mens jeg er her.

Ogsaa faar jeg oppdatere bloggen igjen imorgen eller paa mandag.

Vi faar se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter