Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 2. august 2011

Her kan man se det, at Irene Ottesen, som blant annet har jobba som butikksjef og assistent, på Rimi Bjørndal, har vært ute og syklet Kongerittet

irene som jobba på rimi bjørndal

http://www.kongerittet.no/Startlister/Puljevis.pdf

PS.

Irene Ottesen pleide også å sykle til jobb, på Rimi Bjørndal, i 1996 vel, da hu vel bodde på Holmlia, eller noe, tror jeg.

(Da vi begge jobbet som assistenter, på Rimi Bjørndal).

Og da satt jeg i kassa, (og avløste pause antagelig, hvis jeg ikke hadde 'langdag', for vi måtte en dag, annenhver uke, eller noe, jobbe 12-timers vakter, midt i uka, for å spare på lønnsbudsjettet til butikksjef Kvehaugen).

Så kom Irene og kjøpte deo og våtservietter av meg i kassa.

For det var det beste, når man ikke hadde dusjmuligheter, sa Irene.

(Siden hu hadde sykla i en halvtime, eller noe, til jobben da, og var blitt svett da).

Men men.

Så sånn var det.

Bare et tips hvis noen sykler til jobb.

(Bare noe jeg tilfeldigvis kom til å tenke på nå, da jeg så Irene Ottesen på StatCounter, og fulgte det søket litt, for se om det stod noe artig).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

mer om irene ottesen nille

PS 3.

Irene har også vært med i Grenserittet:

irene også i grenserittet

https://secure.onreg.com/onreg2/startlist/index.php?id=708&startrecord=4200&sorttype=ASC&sortby=Klubb/Lag_s_15

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter