Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 1. august 2011

Jeg lurer fortsatt litt på hvor det blir av æresdoktor-graden min, fra IT Akademiet, så jeg sendte en e-post om det




Gmail - Så at dere nå heter Ecademy.no, så prøver å sende på nytt/Fwd: Spørsmål om (æres)-grad










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Så at dere nå heter Ecademy.no, så prøver å sende på nytt/Fwd: Spørsmål om (æres)-grad











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Aug 1, 2011 at 10:25 AM




To:
nettstudier@ecademy.no








---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2011/8/1
Subject: Spørsmål om (æres)-grad
To: post@it-akademiet.no


Hei,

jeg har studert informasjonsbehandling, ved NHI, i to år, (1989/90 og 1991/92), og IT, ved HiO IU, fra 2002 til 2004, og Computing, ved University of Sunderland, Faculty of Applied Sciences, skoleåret 2004/05.


Jeg sender med vitnemål og karakterutskrifter, fra de tre akademiene.

Jeg har også laget en nettbutikk, www.godtebutikken.net , fra scratch, så det kan kanskje telle som noe prosjektoppgave, eller noe.


Grunnen til at jeg etterlyser (æresdoktor)-grad, er at jeg har spilt mange kamper, for IT Akademiet, i bedriftsfotball.

Jeg ble dratt med dit av Magne Winnem og kaptein/lagleder, var Espen Tokerud.


Jeg fikk også Glenn Hesler, (kamerat), og Kjetil Furuset, (kollega fra Rimi Langhus), til å bli med å spille for IT Akademiet, for deres foreleser, (min skolekamerat, fra russeåret, på Gjerdes VGS., i Drammen), Magne Winnem, sa at laget til IT Akademiet, hadde mangelvare, på folk.


Dette var vel fram til 2002 vel, som jeg spilte for IT akademiet.

Og jeg vil tippe på at jeg begynte i år 2000.

Så jeg var jo så og si bærebjelken i det laget, siden jeg fikk med meg selv, og to kamerater/bekjente, til å spille der.


Så jeg etterlyser litt en æresdoktorgrad, eller lignende, fra IT Akademiet, (som takk for hjelpen osv. Jeg fikset vel også en gang en straffe, for IT Akademiet, i Vollshallen, eller hva den hallen heter, selv om den ble brent, og ble også skadet på trening, med IT Akademiet, på Vollsløkka, våren 2002 vel, og ble også takla utenfor spillets gang, av Garden, en gang, siden jeg spilte ut en gardist etter omtrent alle fotballkunstens regler vel, enda jeg hadde dårlig fart og litt dårlig styrke, etter en kneskade. Men men. Og jeg spilte også en del i Vallhall, selv om jeg ikke trivdes så bra på det kunstgresset, og også mot McDonalds, da Espen Tokerud sa det var rødt kjøtt, på begge baner, for noen tenåringsjenter spilte på banen ved siden av. Men men. Mine kolleger på Rimi Langhus, ville også ha meg til å starte fotballlag der, som butikksjef, og en meldte seg som ansvarlig, så jeg fikk startet det, og spilte også en del kamper for det laget, så det ble kanskje litt mange kamper, og jeg var kanskje ikke på høyden alltid, men det var som noe, hva heter det, avkobling, for meg, så jeg tok det ikke så viktig som om det var VM liksom, selv om noen av de andre kanskje gjorde det, før en kamp i Vallhall så var det en trener vi hadde fått, som var værre enn Drillo, jeg bare lov å sparke til han rett foran meg, og en gang, så spilte jeg tverrsover, pga. kjedsomhet kanskje, så de andre ble kanskje litt arge da. Men men).


Jeg har også en fetter, Øystein Olsen, (fra Son, som jeg ansatte deltid på Rimi Langhus, i 2001 vel), som vel har studert hos dere, (såvidt jeg har forstått, ihvertfall).

Håper dette er i orden, og på forhånd takk for eventuell hjelp!


Mvh.

Erik Ribsskog







3 attachments
hio iu.jpg
331K
nhi.jpg
243K
university of sunderland.pdf
58K








PS.

Her er vedleggene:

hio iu

nhi

Men Zgsl r132

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter