Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 6. august 2011

Jeg sendte en e-post til en som sier han er Kjetil Fjell




Gmail - Sidene dine...










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Sidene dine...











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Aug 6, 2011 at 6:20 PM




To:
Kjetil Fjell <kjetilfjell111@gmail.com>






Hei,

jeg vil ikke fjerne noe fra bloggen, men jeg kan poste denne korrespondansen på bloggen, sånn at du får kommentert det som er skrevet om deg.

Det står jo IP-adressen, til de som startet dette ryktet, ved å søke på ditt navn og 'fjordman'.


Jeg pleier å poste fra StatCounter, hvis det er noe spesielt, så det er ikke noe spesielt i forbindelse med deg og Fjordman det her.

Jeg synes StatCounter er litt artig, og alle skjønner kanskje ikke at man kan se så mye rart, som folk søker på, på et sånt tracking-cookie-program.


Så det er flere grunner til at jeg poster fra StatCounter, men jeg prøver å få det riktig da.

Men beklager at dette ble seende litt rart ut, og at det ble litt spekulasjoner rundt identiteten til Fjordman.


Men jeg understreket av det var ubekreftet at det var du som var Fjordman, da jeg så at noen mente dette var avslørt.

Beklager igjen at jeg ikke visste, at dette ikke var riktig.


Det står jo også noe om frimureri, osv., på den siden om deg, (OTO), og det er også noe denne bloggen har skrevet om tidligere, (og som vel er litt spesielt kanskje).

Og som man vel kan lure på.


Hva er dette OTO, kan man kanskje lure på.

Det skal visst være noe med New World Order?

Med johncons-blogg hilsen

Erik Ribsskog


2011/8/6 Kjetil Fjell <kjetilfjell111@gmail.com>


Heisan, jeg ser at det er du som er den uheldige kilden til de siste dagers problemer jeg har hatt, men at du nå har dementert dine opprinnelige spekulasjoner: http://johncons-mirror.blogspot.com/2011/08/man-br-visst-ikke-alltid-stole-pa.html . Dette er berømmelig og noe jeg setter stor pris på, ikke minst siden fjordman står for nøyaktig det motsatte av mine holdninger til Islam.


Jeg har ingen tro på noen Eurabia teori og støtter muslimers rett til både å oppholde seg og tilbe og kle seg som de vil. Faktisk skrev jeg under på en støteerklæring til Storbergets hijabforslag for kvinnelige muslimske politi, og har helt siden mine dager i AUF vært tilhenger av fri innvandring. Jeg har også flere meget gode muslimske venner og har av den grunn, i den grad jeg har uttalt meg om snikislamifisering, vært kritisk til islamofobien som brer seg rundt i landet.


Jeg ser allikevel at du fremdeles har en skjermdump av en gammel infoside om meg fra 2004: http://johncons-mirror.blogspot.com/2011/08/er-dette-den-mystiske-bloggeren.html. Jeg lurte derfor på om du, siden du har utvist såpass stort skjønn at du har dementert saken, kunne fjernet denne skjermdumpen, da det er meget ubehagelig å ha sitt bilde og biografi sammen med tilbakeviste anklager om at jeg er en mann hvis verdenssyn jeg finner både uforståelig og forkastelig.


Jeg håper du har forståelse og etterkommer dette ønsket :)

MvH,

Kjetil Fjell









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter