Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 4. august 2011

Jeg sendte en e-post til NSB




Gmail - Opprettholdelse av hevd på rettigheter til lesestoff-slag, på Vestfoldbanen/tognettet i Norge//Fwd: Problemer med mangel på rettigheter










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Opprettholdelse av hevd på rettigheter til lesestoff-slag, på Vestfoldbanen/tognettet i Norge//Fwd: Problemer med mangel på rettigheter











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Aug 4, 2011 at 9:59 PM




To:
hittegods@nsb.no






Hei,

da jeg var sånn 10 år vel, så pleide jeg å pendle, en gang i måneden cirka, med Vestfoldbanen, mellom enten Drammen eller Holmestrand og Larvik.

(Sande stasjon var nemlig stengt på 80-tallet, av en eller annen grunn.


Faren min ville at jeg skulle ta bussen til Drammen, og så toget til Larvik derfra, men det var billigere å ta buss til Holmestrand og tog derfra, så det ble litt 'blandings', mellom Drammen og Holmestrand. Men men).


Jeg pleide noen ganger å selge Skoleavisa, like etter Skoppum stasjon vel.

Jeg bodde hos faren min på Berger, og skoleavisa var fra Berger skole, jeg hadde skoleavis som valgfag.


Og de skoleavisene, de solgte som varme hvetebrød, husker jeg, på toget.

Men da har vel jeg rettighetene, til å selge ukeblader og aviser og sånn, på ihvertfall Vestfoldbanen, mener jeg.


Så jeg sender en e-post til dere, for å opprettholde hevd på dette.

Jeg fant ikke noe vanlig e-post adresse, så jeg sender det til Hittegods.

Kontakter dere igjen senere, angående hvordan jeg skal få til dette salget.


Håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2011/8/4
Subject: Problemer med mangel på rettigheter
To: gjengangeren@gjengangeren.no


Hei,

kan dere skrive om at jeg er flyktning i England, etter å ha overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003 og 2004, og etter å ha blitt forsøkt myrdet, i Kvelde, på min onkel Martin Ribsskog sin samboer, Grete Ingebrigtsen sin gård, Løvås, i 2005.


Jeg får ikke mine rettigheter av politiet, de vil ikke engang si hvem denne 'mafian' er.

Jeg har ikke vært så mye i Horten, hvor dere holder til, men mora mi bodde i Larvik, og faren min på Berger, så jeg tok ofte toget, som 9-10 åring, osv., forbi Skoppum som var stasjonen etter Holmestrand, huske jeg, og pleide å selge Skoleavisa, fra Berger skole, rundt der, noen ganger.


Jeg flytta til Berger som ni-åring, og faren min lot meg bo alene der.

Bodde der også fram til jeg var tre år, før foreldrene mine ble skilt, og var da nabo, i Toppen 4, på Bergeråsen, med Annika Horten, som seinere gikk i klassen til ste-søsteren og søsteren min, og dem.


På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter