Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 11. august 2011

Jeg sendte en ny e-post angående oppløsing av sameie i Støaveien




Gmail - Oppløsing av sameie i Støaveien/Fwd: Til Namsmannen for Hurum










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Oppløsing av sameie i Støaveien/Fwd: Til Namsmannen for Hurum











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Aug 11, 2011 at 8:56 AM




To:
christin.roisland@politiet.no






Hei,

det var jeg som ringte nå nettopp, angående oppløsing av sameie i Støaveien.

Min grandonkel, Idar Sandersen, bor der enda, men han ville ikke sende slektsforskinga og han ville ikke hete Bergstø, som eiendommen og sine brødre som bodde der, og nå er døde, Gunnar og Otto Bergstø.


Dessuten er han Idar, han var veldig velstelt og litt damete vel, og jeg tror han har bedre av å bo hos en venninne, eller noe, kanskje, for eksempel hos hu Gerd Stenberg da.

Så jeg kontakter ikke han noe mer, siden han ikke klarer å sende slektsforskninga engang.


Håper dere har mulighet til å hjelpe med dette!

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2011/8/4
Subject: Til Namsmannen for Hurum
To: post.sondre.buskerud@politiet.no


Hei,

jeg ønsker å oppløse sameie, i Støaveien, ved Holmsbu.


Det er snakk om Gårdnummer 24 i Hurum, bruksnummer 22 og 27, (hvor jeg eier 7/216).

Og bruksnummer 26, hvor jeg eier 1/18.


Og bruksnummer 49, hvor jeg også eier 1/18.

(Det er visst meningen at jeg skal få mer og, etter min grandonkel Idar Sandersen, som bor der nå, men det får vi ta når han er død, mener jeg, og når man ser om han har noe testamente, etc).


De som jeg eier sammen med er Marit Olsen, (en kusine av min far, tror jeg), Håkon Olsen, (min fars yngre bror), Runar Olsen, (Håkons lillebror), og min søster Pia Charlotte Ribsskog, (min far, Arne Mogan Olsen, ville ikke eie der, men ga arven direkte til meg og min søster, uten å gi noen grunn).


Den samlede verdien på eiendommene anslås til 1.5 millioner, i et brev, fra en advokat, fra 2005 vel.

Men jeg har hørt at verdien er mye høyere, i markedsverdi, 'mange millioner', sa vel min far, tror jeg, og det skal også være malerier etter Kittelsen der, sa min far, på telefonen før jeg brøt kontakten igjen, pga. bølleringing, som jeg har anmeldt til dere hos politiet i Drammen.


Jeg ønsker å kutte ut min slekt i Norge, og ønsker ikke å dele på bruken av de eiendommene med de.

Samtidig leier jeg i England, og blir truet med utkastelse, og det som er, så jeg skulle gjerne kjøpt en leilighet, og prøver derfor å få realisert den kapitalen som jeg har i det sameiet, til å dekke leilighetkjøp, i mer eller mindre grad, (det kommer an på markedsverdien selvfølgelig).


Jeg eier 'egentlig' 1/12, men jeg har jo selvfølgelig ikke arvet Idar Sandersen, som lever enda.

Så hvis eiendommene er verdt 12 millioner, så er min del verdt 1 million.


Og hvis det er malerier for 12 millioner der, i tillegg, så er min del verdt 2 millioner.

(Ihvertfall hvis Idar Sandersen ikke levde, og jeg ikke var gjort arveløs.

Jeg sender med papirer fra Hurum-advokaten Øvergaard, hvor dette er forklart mer om).


Jeg ønsker eiendommene solgt til markedspris etter annonser i Aftenposten, Finn og Drammens Tidende.

Det er mulig de andre eierne har forkjøpsrett, men jeg ønsker uansett at eiendommen legges ut ordentlig på det åpne markedet, for salg, sånn at den fulle og hele verdien av eiendommene med bo, blir realisert.


Det er kanskje slemt av meg, ovenfor Idar Sandersen, men jeg er i økonomisk knipe i England, og han ville ikke engang selge kopi av slektsforskninga, så alt er nok ikke i orden der heller.


Ei jeg gikk i klassen med, på Berger skole og Svelvik ungdomsskole, Gry Stenberg, har ei farmor, Gerd Stenberg, som bor i Svelvik og prater hollandsk, husker jeg, kanskje Idar Sandersen kan få leie et rom av henne eller noe, tenker jeg.


Dem finner nok ut av det.

(For å tulle litt på slutten).

Håper dere får ordnet opp i dette!

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.


Sender med fire sider fra brev fra advokat Øvergaard, Hurum, angående dette ovenfor nevnte sameiet, som jeg krevet oppløst og solgt til full markedspris, som jeg har lest her, at er min rett:








4 attachments
bergstø 1.jpg
360K
bergstø 2.jpg
282K
bergstø 3.jpg
217K
bergstø 4.jpg
179K








PS.

Her er vedleggene:

bergstø 1

bergstø 2

bergstø 3

bergstø 4

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter