Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 2. september 2011

Mer fra Therese Gulliksen

31. juliErik Ribsskog
Hei,

jeg prøver bare å finne noen tidligere kollegaer, fra Rimi Bjørndal osv., fra den første tida jeg jobba der.

Var det du som var russ i 1998 vel, og som var grei og tok melka på seinvaktene, da jeg pleide å være sjef osv?

(Siden det bare var damer der, så var det vanskelig å finne noen, som gadd å gjøre det).

Venninne av Hanna?

Jeg har blogg nå, og skriver om mye rart, at jeg har måttet flytte til England, mm:

http://johncons-mirror.blogspot.com/

Håper det var greit at jeg skrev en melding.

Mvh.

Erik Ribsskog

http://johncons-mirror.blogspot.com/
johncons-mirror.blogspot.com
Del
for 18 timer sidenTherese Gullik
Hei Erik!

Det var leeeenge siden! Ja, jeg jobbet på Rimi på 90-tallet sammen med Hanna. He he..ja, jeg likte faktisk å rydde i melkekjøla, gjorde ikke meg noe.. :)
Mamma bor fortsatt på Bjørndal, men jeg har flyttet fra redet for lengst :) Hanna har 1 barn og venter sitt andre om noen uker.
Hvordan går det med deg?

Therese Gulliksen


for 54 minutter sidenErik Ribsskog
Hei Therese,

nei det gaar ikke saa bra med meg.

Jeg har overhoert at jeg er forfulgt av 'mafian', paa Rimi Bjoerndal, i 2003, og har flyktet til England.

Jeg faar ingen hjelp eller informasjon av hverken norske eller engelske myndigheter.

Jeg ble kastet ut i forrige uke, i Liverpool, etter en urettferdig rettsak, og bor naa paa hostell i Sunderland, uten varmt vann og varmeovn, paa et sted fylt med junkier og kriminelle osv.

Jeg tror det maa vaere den 'mafian' som tuller med meg.

Mvh.

Erik Ribsskog


for 33 minutter sidenTherese Gullik
Hei,

det hørtes ikke bra ut.. håper du får hjelp til å løse problemet ditt snart.

Jeg tok en kikk på bloggen din og der hadde du limt inn teksten som jeg sendte i epost til deg på facebook. Vil du være så snill å slette den? Det er en privat mail som jeg sendte til deg og helst ikke vil dele med resten av verden. På forhånd, takk!

Mvh

Therese


for 2 sekunder sidenErik Ribsskog
Hei,

ja jeg skriver om alt paa blogg til jeg faar rettighetene mine.

Som jeg har sagt til advokat Elden osv. ogsaa.

Det er jo bare om jobb det her, vi er jo ikke noe kjaerestepar vi.

Jeg skreiv jo i den foerste meldingen at jeg hadde blogg og, hvor jeg skriver om alt mulig, saa jeg regna med at du skjoente det.

Jeg har en arbeidssak mot Rimi, (jeg synes butikksjef Kristian Kvehaugen dreiv meg litt vel hardt der, blant mye annet), saa det er mulig at jeg kontakter deg og/eller Hanna og andre igjen seinere angaende dette.

Vi faar see.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg slutta jo som butikksjef i 2002, og begynte aa studere paa ingenioerhoegskolen, grunnet problemer med sjefene oppover i Rimi.

Da jobba jeg som laaseansvarlig, for aa beholde Rimi-leiligheten, i W. Thr. gate.

Lillesoestera di jobba der da, husker jeg, (hu som kjaeresten din, som Hava kalte 'ape' vel, pga. moerkt haar vel, var paa, ifoelge deg).

Men hu slutta med en gang jeg begynte der.

Saa det var ikke saann at jeg prata noe med henne, saann som jeg husker at jeg noen ganger gjorde med deg og Hanna, at vi prata om Rimi, osv.

Bare noe jeg tenkte paa.

Du faar ha en fin helg i Norge etterhvert.

Jeg prover aa selge en eiendom som jeg sameier, med folk i slekta, (du husker kanskje at det aldri kom noen i slekta mi paa jobben for aa si hei), saa jeg faar kanskje kjoept meg leilighet i utlandet snart, og slipper aa bo paa hostell.

Vi faar se.

Du spurte en gang jeg satt i kassa, av en eller annen grunn, om jeg hadde hoert om buskmenn og hottentotter, og det hadde jeg, fordi det pleide mora mi i Larvik, aa prate til meg og lillesoestera mi Pia om, da vi var snoerriser, paa 70-tallet.

Var det noen av vaare kolleger, (invandrere), som var 'paa' deg pga. du visste hva hottentotter var?

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter