Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 8. september 2011

Var og klipte meg i gaar

I gaar, saa var jeg og klipte meg, i Millfield, heter det vel, ikke langt unna the Forge, hvor jeg bodde, da jeg studerte her i Sunderland, i 2004/05.

En grei haarklipp koster bare 5 pund, her i Nord-Oest England.

Frisoren spurte meg hvor jeg var fra, og saa var praten i gang, om fotball og hvor dyrt det er i Norge, osv.

Jeg fortalte at en haarklipp i Oslo, gjerne kostet 50 pund, (altsaa ti ganger saa mye som her i England).

Men jeg sa ogsaa, at hvis man var heldig, saa kunne man kanskje faa klipt seg for 20 pund.

(Selv om dette var 2004-priser, jeg er ikke sikker paa hva prisene er naa.

Men men).

Frisoeren, (hos Mr. Klippers, heter det, i Millfield vel. Et sted jeg klipte meg en gang i 2004 og, mener jeg aa huske).

Han fortalte det, at hans nabodame, hadde vaert 'nanny', (altsaa barnepike vel), for Tore Andre Flo, da han spilte fotball her i byen, og hun hadde ogsaa flyttet sammen med Flo-familien ned til Italia, hvor han vel spilte fotball, etter Sunderland.

Det var jo artig.

En gang jeg klipte meg i Liverpool, (hos Scissor Kicks, i 'parallell-smuget', til Leather Lane, hvor jeg bodde fra 2006 til tidligere i aar), saa fortalte jo han unge frisoeren, at John Arne Riise en gang hadde klipt seg hos han, da han spilte for Liverpool.

(Noe som vel kanskje var litt vanskelig aa tro, for hos den frisoeren koster det jo ogsaa bare fem pund aa klippe seg.

Men men).

Frisoeren nevnte ogsaa Bjoerge Lilleliens tirade, da Norge slo England, i fotball, paa Ullevaall, paa begynnelsen av 80-tallet.

(Den om Margareth Thatcher, osv).

Jeg hadde ikke raad til aa gi noe driks, for jeg maa betale 73 pund av de 135 pundene, som jeg faar, hver 14. dag, til hostellet for mat jeg ikke spiser, osv.

Og jeg har ogsaa noen regninger jeg maa betale hver maaned, (selv om de ikke er saa hoeye).

Men jeg nevnte det, da jeg gikk ut, at Flo hadde scoret for Norge, mot Brasil, i Fotball-VM, i 1998, (for aa forklare at vi i Norge ogsaa rangerte den kampen hoeyt da, oppe sammen med seieren mot England, (hvis det ikke er to seiere vi har mot England igjen? Vant ikke Drillos ogsaa en kamp mot England, paa 90-tallet? Hm. Det skal jeg ikke si helt sikkert)).

Men men.

Saa det var artig.

Flo var foroevrig ikke noen suksess i Sunderland, og klubben fikk mye mindre penger tilbake for han, enn de hadde betalt Chelsea for han, (hvor han var toppscorer vel).

Men men.

Artig var det ihvertfall uansett, aa prate litt fotball osv., det er helt sikkert.

Det er ofte nesten mer regelen enn unntaket, hvis man klipper seg, eller tar taxi, her i England, at man bli pratende om fotball, osv.

Ihvertfall her i Nord-England, saa kan det ganske ofte hende.

Jeg fortalte det at engelsk fotball ble visst klokken 16, paa 'the Norwegian BBC', som jeg kalte NRK, for aa forklare.

Paa 70 og 80-tallet.

Men at disse kampene naa var paa 'Pay TV'.

Og at amerikanske sporter har blitt veldig populaere i Oslo, og kanskje tatt litt over for engelsk fotball osv., der.

(Antagelig pga. Sky-channel og Janco, osv.

Hvem vet).

Saa saann var det.

Bare noe jeg tenkte paa.

Men vi faar se hva som skjer.

Vi faar se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter