Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 26. oktober 2011

Jeg sendte en ny e-post til EFTA

fromErik Ribsskog eribsskog@gmail.com
toeftacourt@eftacourt.int

dateWed, Oct 26, 2011 at 6:45 PM
subjectKlage paa antagelig CIA
mailed-bygmail.com

hide details 6:45 PM (0 minutes ago)


Hei,

jeg vil klage paa det, at jeg blir kastet ut hele tiden, her i England, etter at jeg begynte paa en arbeidssak, mot Bertelsmann sin Microsoft-aktivering, i 2006.

Mitt nettsted blir ogsaa sabotert, av Sunderland Council.

Jeg maa naa jobbe med nettbutikken min, fra biblioteket, i Sunderland sentrum, siden jeg har blitt kastet ut to ganger, paa en droey uke, for et par maaneder siden.

IPCC bare roter med klagene mine.

Og jeg mistenker amerikansk etterettning, eller eventuelt Johanitterordenen, (som jeg har i min fars nye slekt), aa staa bak.

Noe saant.

Amerikanske Scribd har ogsaa tulla med den arbeidssaken, som jeg har skrevet til dere om tidligere.

Kan dere rydde opp i terrorismen?

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er en link til en bloggpost, paa min blogg, hvor jeg forklarer om dette mer detaljert:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2011/10/sunderland-council-mener-visst-at.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter