Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 21. oktober 2011

Jeg sendte en ny e-post til Northumbria-politiet

fromErik Ribsskog eribsskog@gmail.com
toe-policing.mailbox@northumbria.pnn.police.uk

ccnyhetsbrev@sv.no

dateFri, Oct 21, 2011 at 3:54 PM
subjectReport of crime/Fwd: Gaddafis død må granskes
mailed-bygmail.com

hide details 3:54 PM (0 minutes ago)


Hi,
Someone have registered me on a newsletter.
Regards,
Erik Ribsskog



---------- Forwarded message ----------
From: SV Nyhetsbrev
Date: 2011/10/21
Subject: Gaddafis død må granskes
To: erib.sskog@gmail.com




NYHETSBREV 21. OKTOBER
Gaddafis død må granskes

Det er viktig med full åpenhet om hva som skjedde da Muammar Gaddafi ble drept. SV forventer klare svar fra NATO.



En mer human asylpolitikk
Etter initiativ fra SV kommer bystyrene i de fire største byene med et viktig signal til norske myndigheter. De vil gi asylsøkere som fått avslag på søknaden, men som ikke kan reise ut av landet bedre helsehjelp og muligheten til å arbeid. Ja til faste ansettelser, nei til EUs vikarbyrådirektiv
I løpet av kort tid vil regjeringa måtte ta stilling til EUs vikarbyrådirektiv. SV støtter fagbevegelsens krav og sier nei til å gjøre direktivet til norsk lov.



Vervetips
Hvorfor ikke spørre noen du kjenner om SV-medlemskap? Her finner du informasjon om hvordan du verver og noen tips til hvordan du går frem.

SV-bloggere
Her finner du de siste bloggpostene fra SVs folkevalgte som blogger.


Gi SV beskjed
Gi oss direkte beskjed, ris & ros, forslag til politikk og andre innspill. Gi beskjed

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er registrert som mottager hos oss
Er du ikke lengre interessert? Meld deg av

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter