Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 26. oktober 2011

Jeg sendte en ny e-post til Northumbria-politiet

fromErik Ribsskog eribsskog@gmail.com
toe-policing.mailbox@northumbria.pnn.police.uk

ccTAYLORG@unhcr.org

dateWed, Oct 26, 2011 at 3:35 PM
subjectReport of crime/Fwd: Gi bort Teknisk Ukeblad GRATIS i fire uker
mailed-bygmail.com

hide details 3:35 PM (0 minutes ago)


Hi,
Someone have registered me on a newsletter.
Regards,
Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Teknisk Ukeblad
Date: 2011/10/26
Subject: Gi bort Teknisk Ukeblad GRATIS i fire uker
To: eribsskog@gmail.com




Nå kan du gi bort Norges ledende teknologi- og næringslivsmagasin gratis i fire uker til deg selv eller dine venner – og du blir med i trekningen av en LG 47" LED Plus Cinema 3D Smart TV (veil. pris kr. 13.499,-).

Klikk her for å gi bort Teknisk Ukeblad gratis
Klikk her for å publisere denne linken på facebook-siden din
Verv dine venner innen 16. november – og du blir automatisk med i trekningen av premien.
Alt du trenger å gjøre er å skrive inn e-postadressen til dem du vil gi bort Teknisk Ukeblad til, så ordner vi resten. Abonnementet stopper automatisk etter gratisperioden og medfører ingen forpliktelser verken for deg eller mottaker.
Gled dine venner med et ukemagasin som gir deg de viktigste nyhetene når det gjelder teknologi og rammebetingelser i norsk næringsliv. I hvert nummer har vi en spesialseksjon fra en av våre fem bransjer: Olje/gass, energi, industri, bygg/anlegg og it. Gi bort så mange du vil - vi spanderer!
Vennlig hilsen,
Tormod Haugstad
Ansvarlig redaktør i Teknisk Ukeblad
PS: Medlemmer av NITO, Tekna og Polyteknisk Forening har allerede abonnement på Teknisk Ukeblad som en medlemsfordel.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter