Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 25. oktober 2011

Jeg sendte en ny e-post til Northumbria-politiet

fromErik Ribsskog eribsskog@gmail.com
toe-policing.mailbox@northumbria.pnn.police.uk

ccdo-not-reply@relis.no

dateTue, Oct 25, 2011 at 2:54 PM
subjectReport of crime/Fwd: Nyhetsbrev fra RELIS 25. oktober 2011
mailed-bygmail.com

hide details 2:54 PM (0 minutes ago)


Hi,
Someone have registered me on a newsletter.
Regards,
Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Relis.no Nyhetsbrev
Date: 2011/10/25
Subject: Nyhetsbrev fra RELIS 25. oktober 2011
To: eribsskog@gmail.com




Har du problemer med å se denne e-posten? Klikk her for å se nettutgaven.

Nyhetsbrev fra RELIS 25. oktober 2011

Metotreksat doseres ofte feil
Overdosering av metotreksat kan ha svært alvorlige følger for pasientene. For å unngå feilbruk kreves det god informasjon og samarbeid mellom pasient og helsepersonell.
Linicin og hodelus
RELIS har fått spørsmål om det er dokumentert at Linicin har effekt mot hodelus. Produktserien Linicin består av forebyggende spray, shampo og løsning. Alle produktene inneholder forskjellig virkestoffer (vitex-ekstrakt/mentandiol, grapefruktekstrakt og dimetikon). Det er bare dimetikon som er anbefalt til behandling av hodelus i terapiretningslinjer. For Linicin-produktene har vi kun funnet fire publiserte studier, og tre av disse er laboratorieforsøk. Artiklene refereres.
Psykiatriske reaksjoner av ny kols-behandling
Psykiatriske reaksjoner er rapportert i alle fem bivirkningsmeldinger mottatt det seneste året for legemidlet Daxas (roflumilast) mot kols.
Hvordan er kvaliteten på omtalen av interaksjoner i Felleskatalogen?
Opplysningene om interaksjoner i Felleskatalog­tekstene har blitt sammenliknet med tilsvarende informasjon i tre mye brukte referansekilder om interaksjoner. Felleskatalog-tekstenes beskrivelse av klinisk relevante interaksjoner og håndterings­anbefalinger er mangelfull og stemmer ofte ikke overens med andre kilder.
Osteomalasi på grunn av parenteralt jern
Det finnes data som antyder at jernsukrose (Venofer) gitt intravenøst kan gi hypofosfatemi og osteomalasi. RELIS har sett nærmere på sammenhengen mellom parenteralt jern og osteomalasi, og vurdert om dette er en bivirkning som er like relevant for alternative jernpreparater.
PRES assosiert med immunsuppresiv behandling
Posterior reversibelt encefalopatisyndrom (PRES), også kalt reversibelt posterior leukoencepalopatisyndrom (RPLS) eller hyperperfusjonssyndrom, er assosiert med immunsuppresiv behandling, spesielt cyklosporin og takrolimus. Vi har sett på om også nyere immunmodulerende behandling er assosiert med dette syndromet.
Magnesium som avføringsmiddel til barn
Ved forstoppelse hos barn (som hos voksne) bør primært den bakenforliggende årsak behandles hvis den er kjent. I andre land brukes ulike magnesiumforbindelser som laksantia. RELIS har sett på behandling av forstoppelse hos barn med magnesium spesielt og hva som gjelder generelt i norske anbefalinger.


Over 15.000 svar er tilgjengelige i RELIS databasen. Søk i våre ressurser på nett.
Søk etter svar


Dette er en offentlig finansiert tjeneste for helsepersonell. Vi har tiden, kunnskapen og kildene til å hjelpe deg i din travle hverdag.
Still legemiddelspørsmål


Mistanke om en bivirkning er nok for å sende inn en melding. Din melding kan bidra til en tryggere pasientbehandling.
Meld bivirkninger

Temakveld i Bergen
RELIS Vest inviterer til temakveld om legemidler og eldre tirsdag 15. november kl 18-21.
Informasjon om program og påmelding


RELIS Sør-Øst
arrangerer det årlige kurset Legemidler i en problemløsende hverdag
15. februar 2012.
Sett av datoen allerede nå!
Mer informasjon kommer.


Kommentarer og tips fra alle brukere av RELIS hjemmesider og nyhetsbrevet er alltid velkomne. Send gjerne en e-post til nettredaksjonen. Vi setter også pris på om du anbefaler oss til kollegaer du tror kan ha interesse av det.
Kontakt oss
RELIS Vest
RELIS Sør-Øst
RELIS Midt-Norge
RELIS Nord-Norge Tips
Tips en kollega om nyhetsbrevet.Avmelding
Klikk her for å melde deg av nyhetsbrevet.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter