Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 3. oktober 2011

Jeg sendte en ny e-post til Oslo Kommune

fromErik Ribsskog eribsskog@gmail.com
toPostmottak BYR

dateMon, Oct 3, 2011 at 3:30 PM
subjectRe: 201102780-4 - Forespørsel om opplysninger
mailed-bygmail.com

hide details 3:30 PM (0 minutes ago)


Hei,

takk for Deres e-post.

Hva med kopier av moete-referat, fra tiden jeg bodde paa Ungbo, i Skansen Terrasse 23, mellom 1991 og 1996, er det ogsaa noe som dere ikke finner.

Jeg har kontaktet Oslo kommune, om dette tidligere, men jeg kan vel ikke se at jeg har faatt noe svar akkurat.

Hadde vaert artig aa hatt, for jeg driver og skriver memoarerne mine osv., naa for tiden, siden jeg er arbeidsledig, for tiden, osv.

Og jeg skriver ogsaa om tiden i Ungbo paa blogg osv., saa hadde vaert fint om dere kunne sende dette.

Paa forhaand takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog


- Hide quoted text -
2011/9/28 Postmottak BYR


Vedlagt følger brev fra byrådsavdelingen. Brevet sendes i de fleste tilfeller elektronisk uten underskrift og skal betraktes som et originalt dokument. Papirdokument vil ikke bli ettersendt. Oversendelsesbrevet er i PDF-format og for å lese dokumentet forutsettes det at Acrobat Reader 5.0 eller høyere er installert. Programmet kan lastes ned gratis fra www.adobe.no. Enkelte vedlegg kan være i andre formater.

Med hilsen
Byrådsavdelingene
Byrådslederens kontor
Seksjon for intern administrasjon, dokumentsenteret
Tlf.: 23461732
E-post: postmottak@byr.oslo.kommune.no

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter