Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 12. oktober 2011

Mer fra Lars Moe

2. juniErik Ribsskog
Hei,

jeg så at du kommenterte om Diderik Beichmann, på litteratursiden til Dagbladet, på Facebook.

Beichmann ble gift i et hippiebryllup, med min tante Ellen Savoldelli f. Ribsskog, i 2007, ifølge min mormor Ingeborg, som døde i 2009.

Nå får jeg ikke arven min, etter bestemor Ingeborg, (jeg burde fått arv siden min mor Karen, døde i 1999), som var danskfødt, og var av adelig og kongelig slekt, og hadde malerier som hadde heng på Højriis slott, blant annet.

Vet du om Diderik Beichmann pleier å tulle med arv?

Jeg har Johanitterordenen, i min fars nye slekt, vet du om han er med der, (siden han heter Johan Diderik Beichmann, mener jeg).

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog


søndagLars Moe
Hei, unnskyld forsinkelsen. Jeg har ikke sett Diderik siden 1967, da bodde han på Eiksmarka. Mener han bor i Stavern nå. Sjekk skattelista hvis du ikke allerede har gjort det. Mvh.


mandagErik Ribsskog
Hei,

nei jeg bare lurte paa hva han var for en filur.

Han ble gift med tanta mi i et hippie-bryllup.

Kjenner du tanta mi ogsaa?

Tante Ellen (Ribsskog naa Savoldelli vel), ble ofte borte fra forsoeksgym, paa 60-tallet, og min morfar Johannes maatte ofte dra inn til Oslo, for aa lete etter henne.

Mvh.

Erik Ribsskog


mandagLars Moe
Det demrer. D. gikk også på forsøksgym, første kullet, da var jeg flytta til Trondheim men mener det var noe om det i skolebladet (og pressa?) Mvh. Lars (Kim) Moe


I gårErik Ribsskog
Ok,

det var kanskje han Diderik som dro med tante Ellen ut paa kjoeret?

Ellen fikk en soenn, i 1969, nede i Sveits, som var mongolid, (Joakim), som doede paa 90-tallet.

Hvilket aar var det Diderik gikk paa forsoeksgym, hvis det er lov aa spoerre.

Artig aa proeve aa finne ut hva som skjedde foer jeg ble foedt!

Mvh.

Erik Ribsskog


for 13 timer sidenLars Moe
Mange som var på kjøret på Forsøksgym, især i starten. Diderik var det ikke da jeg kjente ham, men han har kanskje alltid vært en impulsiv, kustnerisk og drømmende sjel. Det hele starta i '67 og da ble det røyka en del i Oslo. Men jeg har aldri sett noe ondt i Diderik, tvert imot.


for noen sekunder sidenErik Ribsskog
Hei,

takk for svar!

Hvis du snakker med Diderik, saa kan du kanskje be han aa faa den droemmende sjelen sin litt i gir.

Bestemor Ingeborg doede i 2009, og jeg har ikke faatt arven min, enda mora mi Karen, doede i 1999.

Hva driver han og Ellen med liksom.

Jeg har hoert at jeg er forfulgt av noe 'mafian', i Oslo, og ble forsoekt myrdet av en gjeng paa onkel Martin sin gaard i Kvelde, i 2005, saa jeg bor naa paa et hostell, i Sunderland, fullt av kriminelle, narkomane og svaere homofile, og the Landlady sier at de er veldig toeffe og veldig vennlige.

Jeg oensker ikke aa finne ut hvor vennlige og toeffe de kan vaere.

Kan du be Diderik om aa sende meg arven etter bestemor Ingeborg.

Hun hadde verdifulle malerier fra Hoejriis slott, i Danmark, siden hennes oldemor, Maren Gjedde, var oppvokst der.

Jeg saa at du har spilt i band, sammen med Aage Aleksandersen, paa Google.

Da jeg gikk paa ingenioerhogskolen, i Oslo, fra 2002 til 2004, saa hadde jeg en studiekamerat, som ikke ville laere programmering, saa han var ogsaa en droemende sjel antagelig.

Det var vokalist i Hamar-bandet Autopulver, Dag Anders Rougseth.

Han har ogsaa regisert film med en av Wam og Venneroed.

Kanskje han trenger en som spiller gitar og mandolin, paa de nye platene sine, det er mulig.

Men men.

Men han ville faa seg en bachelor-grad, i IT, uten aa laere seg programmering, husker jeg.

Saa de bachelor-gradene er kanskje ikke verdt saa mye.

Han jobber vel naa i Tono, mener jeg.

Men men.

Mange takk for svar ihvertfall!

Kjente du forresten min mor Karen eller min fars yngre bror, Runar Mogan Olsen, som gikk paa Tannlegehoegskolen, i Oslo, paa slutten av 60-tallet, og har sagt til meg, at han vel var hippie?

Igjen mange takk for svar!

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter