Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. november 2011

Her kan man se det, at bestemor Ingeborg, faktisk var den som fikk mest, etter baronesse Magna Adeler og baron Holger Adeler. Hun fikk 4/12, eller 1/3

bestemor ingeborg fikk mest etter adeler

http://johncons.angelfire.com/om.html

PS.

Her kan man se det, at Palle Ravn, og søsteren, de fikk bare 3/12 av arven etter baron-paret hver, (så bestemor Ingeborg var den personen som arvet mest da, med sine 4/12):

palle ravn og søster en tredel

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Og bestemor Ingeborg, hun ga jo den arven, fra Magna og Holger Adeler, den ga hun jo videre, til min mor, gjennom bestefar Johannes, som satt den arven inn, i et 'Labo-hus', for min mor, i Hestehavna, på Tagtvedt, i Larvik.

(Som man kan se i testamentet, etter bestemor Ingeborg, i linken ovenfor).

Og min mor, hun arvet jo også en ring, fra baronesse Magna Adeler, og min mor var den eneste av bestemor Ingeborg sine barn, som var spesielt nevnt, i testamentet, etter baron-paret.

Så jeg regner da med, at jeg, som min mors eldste sønn, er den nåværende baron Adeler da.

Så jeg får sende en ny e-post til Dansk Adelsforening, tenker jeg.

Vi får se om jeg får til det.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter