Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 4. november 2011

Jeg sendte en ny e-post angaaende online trakassering

fromErik Ribsskog eribsskog@gmail.com
tokundeservice@onecall.no

cce-policing.mailbox@northumbria.pnn.police.uk

bccTAYLORG@unhcr.org

dateFri, Nov 4, 2011 at 1:55 PM
subjectRe: (Saksnummer:771179) Bestilling - Annet
mailed-bygmail.com

hide details 1:55 PM (0 minutes ago)


Hei,

det var dykk som kontaktet meg, og ikke omvendt.

Hva var aarsaki til at dykk kontakti da?

Erik Ribsskog


2011/11/3
- Hide quoted text -


Hei igjen,

Vi har ingen bestillinger inne i ditt navn, så jeg kan ikke hjelpe deg.

Om du har falske bestillinger du vet om hos andre operatører, må jeg be deg kontakte politiet.


Med vennlig hilsen
Karl Henrik
Kundekonsulent
One Call
Kontakt: www.onecall.no/kundeservice
Fri bruk av mobildata frem til 1. april 2012
Bestill ved å sende SMS med kodeord FRIDATA til 04300
Har du pakkeabonnement, får du tilbudet automatisk, uten at du trenger å foreta deg noe. Ved aktivering av Fri data på abonnementene Faktura og Aktiv videreføres abonnementet som Grunnpakka - til kr 99,- pr mnd - fra 1. april 2012, dersom du ikke selv velger annet. For våre pakkeabonnement gjelder vanlige datapriser etter endt kampanje.Fri data gjelder bruk i Norge. For bruk i utlandet gjelder egne priser.
Se vilkår og mer informasjon på www.onecall.no/fri-mobildata.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter