Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 2. november 2011

Jeg sendte en ny e-post til Northumbria-politiet

from [Available] Erik Ribsskog eribsskog@gmail.com
to e-policing.mailbox@northumbria.pnn.police.uk
cc TAYLORG@unhcr.org
date Wed, Nov 2, 2011 at 2:00 PM
subject Report of crime/Fwd: Velkommen som medlem i MDG!
mailed-by gmail.com

hide details 2:00 PM (0 minutes ago)

Hi,

this is a kind of forged e-mail crime called spoofing, (I've read on Wikipedia), that someone have sent in my name.

Regards,

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: www.mdg.no
Date: 2011/11/1
Subject: Velkommen som medlem i MDG!
To: eribsskog@gmail.com


Hei,

denne e-posten er sendt automatisk fra mdg.no. Du er nå registrert som medlem av Miljøpartiet De Grønne! Vi ønsker deg hjertelig velkommen med på laget, og er glade for at du vil bidra til et grønt alternativ i norsk politikk.

Følgende opplysninger er registrert:

Navn og adresse:
Erik Løvegjedde Ribsskog
Hotell 14
Flat 3, 5 Leather Lane, L2 2AE Liverpool, UK

E-post: eribsskog@gmail.com
Ønsker primært e-post: Ja
Telefon: 0044 791 473 1992

Fødselsdato/år: 25.07.1970

Ønsker å være aktiv? Ja

Kommentarer:
Synes dere gjør en viktig og bra jobb.

Om noe skulle være feil, eller det ikke er du som har sendt denne innmeldelsen, kan du ta kontakt med oss på sekretariat@mdg.no.


mvh



Miljøpartiet De Grønne

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter