Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 9. november 2011

Jeg sendte en ny e-post til Northumbria-politiet

fromErik Ribsskog eribsskog@gmail.com
toe-policing.mailbox@northumbria.pnn.police.uk

ccTAYLORG@unhcr.org

dateWed, Nov 9, 2011 at 5:59 PM
subjectReport of crime/Fwd: Tips fra VG Nett: Breivik krever å møte pressen ansikt til ansikt
mailed-bygmail.com

hide details 5:59 PM (0 minutes ago)


Hi,

this seems to be a collegue of mine, from when I worked at Rimi Langhus, in Norway, as a Shop Manager.

Christina was hard-working and worked with making the shelves look fine, on Fridays, when it wasn't many customers in the check-out, where she worked.

I'm not sure if this is her.

She is sending funny e-mails that aren't proper e-mails, but only links to articles in a newspaper, I'm not interested in.

So I think this is harassment-crime.

Regards,

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Christina Brynteson
Date: 2011/11/8
Subject: Tips fra VG Nett: Breivik krever å møte pressen ansikt til ansikt
To: eribsskog@gmail.com


Christina Brynteson (chrbry@hotmail.com) har lest denne artikkelen på VG Nett, og har benyttet tipsfunksjonen for å gjøre deg oppmerksom på den.

Breivik krever å møte pressen ansikt til ansikt
ILA (VG Nett) Forsvarer Geir Lippestad anker avgjørelsen om at Anders Behring Breivik skal forklare seg via videolink i fengslingsmøtet mandag.

Les artikkelen her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10015617

Christina Brynteson sier:
Jeg fikk plutselig høre om Illuminati, en konspirasjonsteori.
Jeg trodde ikke på det først, men etter hvert jeg gjorde research på det, ble jeg mer å mer skremt.

ANBEFALER Å LESE ALT DETTE HER + SE VIDEON SOM ER LINKET!

Illuminati, en hemmelig sekt som ble startet i Tyskland den 1. mai 1776 av Adam Weishaupt. Illuminati har tenkt å "ta over" verden via. media. Artister, nyhetsbyråer, aviser, filmer, osv... Illuminati er satanister og tilber satan.

Mange artister har skjulde budskap i tekstene sine. Her er en video med eksempler + forklaringen bak Illuminati. De artistene her har setninger inni sangene sine som: "...as we move toward a, new world order." (Eminem), "They don't want to see us unite. All they want us to do is to keep fussing and fighting." (Bob Marley) Å MANGE, MANGE fler.

Blandt annet Eminem som kom ut med nytt album nå, har noe skjult i teksten. "This fucking black cloud still follow's me around. But it's time to exercise these demons. These motherfuckers are doing jumping jacks now!". Igjen, demoner har noe med satan og gjøre. Og første linjen i refrenget: "I'm not afraid to take a stand."! Og som en stor fan av Eminem er jeg redd for Eminem sitt liv akkurat nå.

Michael Jackson ble drept for et år siden (R.I.P). Og det var rett etter MJ sa noe om å avsløre "the biggest secret that has been kept." Han planla et stort comeback over hele verden, og det var etter dette han døde.

På en-dollar seddelen er det et bilde på ene siden:
Over pyramiden står det "Ovus Caeptis" som betyr "Eye of Lucifer", som betyr; djevelens øye. Det står også under: Novus Ordo Seclorum som betyr "New Order of the Ages" på latin.

Som sagt, Illuminatus er satanister og tilber satan.
Tupac sa ifra i en sang kalt "Killuminati" der han fortalte om Illuminati. Rett etterpå ble han drept. Som sagt, Illuminati styrer media, og ville få det til å se ut som Biggie (en rapper) prøve å ta livet til Tupac Shakur. Så, etter det, ordnet Illuminati et mord for Biggie, og fikk det til å se ut som det var fansen/gjengen til Tupac som tok hevn.

Nå har jeg skrevet en del, og jeg kunne ha holdt på i flere timer til. Men nå er det deres tur: del deres kunnskaper. Jeg sier ikke at dette er rett og alt dette er sant. Men slik jeg ser det, er Illuminati en hemmelig organisasjon som styrer verden i skyggene.

Christina

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter