Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 14. desember 2011

I Norge så er det ikke monopol på produksjon av meierivarer. Vi har også f.eks. Synnøve Finden og Q-melk. Derfor må Regjeringen ta skylda for dette

i norge ikke monopol

http://www.dagbladet.no/2011/12/14/nyheter/smorkrse/tine/19421027/

PS.

Så det jeg mener er, hvorfor har ikke f.eks. Synnøve Finden hatt sin egen smørfabrikk?

(Når de lager ost, mener jeg).

Eller hvorfor har ikke et annet firma begynt å lage smør?

Og hvordan fungerer samarbeidet mellom meieriprodusentene og myndighetene?

De burde kanskje ha samarbeidet bedre sånn at smør kunne blitt importert fra utlandet tidligere.

(Og dette samarbeidet må jo være Regjeringen, (Direktorat for Sivil Beredskap eller Landbruksdepartementet?), sitt ansvar).

Og hvordan er situasjonen i Norge nå, lurer jeg.

Er det smør i butikkene nå?

Kanskje Stoltenberg burde gått rundt i butikkene og glist litt, foran pressen, mens han står foran en pall med smør, eller lignende, sånn at folk kan se i avisene, at nå er krisen over og smøret er tilbake.

Kanskje noe sånt?

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter