Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 27. desember 2011

Jeg sendte en ny e-post angående advokatklage




Gmail - DNM-218-2011OPP-041-2011/Fwd: Disiplinærsak OPP-041-2011










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




DNM-218-2011OPP-041-2011/Fwd: Disiplinærsak OPP-041-2011











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Dec 27, 2011 at 11:59 AM




To:
nemnden@jus.no






Hei,

jeg fikk deres brev, fra 13. desember, i dag her på hostellet.

Det fulgte også med en redegjørelse fra advokat Øvergaard.

Han skriver at han sluttet å svare meg siden jeg publiserte noen e-poster, på min blogg.


Og han ble bare gitt 2000 i bot for dette.

Men dette har jo ødelagt livet mitt.

Jeg må bo på hostell nå, og feire jul her, men kunne ha leid en fin leilighet, hvis jeg hadde fått arven min.


Advokaten skylder på at jeg blogger om dette.

Men er dette Sovjet, eller hva er det?

Er det plutselig noe galt med yttringsfrihet og åpenhet i samfunnet nå da?


Hva hvis aviser skriver?

Skal man plutselig slutte å gjøre jobben sin da?

Nei, dette er tomsete, mener jeg.

Advokaten kommer også med personkarakterestikker, av meg, som er æreskrenkende, mener jeg.


Så dette er som noe fra Molbo-land, for meg.

Jeg skjønner at dette bare er som noe sabotasje, eller noe.

Jeg må tilbringe jula på et jævla hostell, siden han advokaten deres er redd for åpenhet.


Da blir det som at det er Ludvig fra Flåklypa, som sier at 'det er fali det'.

Det er liksom Ola Dunk da.

Nå får dere ta dere i sammen i Norge, og gjøre jobben deres, og ikke late som at dere er innavla.


Her trenger jeg penger også begynner dere bare med noe sånt her tomsete tull.

Helvetes innavla idioter.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------

From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2011/12/4
Subject: Disiplinærsak OPP-041-2011
To: post@advokatforeningen.no

Cc: e-policing.mailbox@northumbria.pnn.police.uk


Hei,

jeg viser til Deres brev fra 9. november 2011, som jeg mottok i dag, her på hostellet i Sunderland, (hvor jeg bare får posten utdelt en gang i uka maks, så det brevet kan ha ligget hos lederne her en stund muligens).


Det står at advokat Øvergaard, i Hurum fikk en bot av dere, på 2000 kroner, (til Støtteforeningen for norske advokater og deres etterlatte), for ikke å ha svart meg, (etter at jeg opplyste om at jeg hadde overhørt at jeg var forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003 og 2004).


Som det står i avgjørelsen deres, så er dette i forbindelse med et hussalg, som er veldig viktig for meg, siden jeg er i økonomiske problemer.

Grunnet at advokaten deres ikke svarer, så må jeg nå bo på et fælt hostell, i Sunderland, hvor the Manager sier at de er 'very though and very friendly', og hvor det ikke engang er lov å ha damebesøk.


Jeg skulle selvfølgelig ønsket at jeg hadde en egen bolig.

Noe som jeg nok kunne fått til, hvis advokater, (og andre i Norge), hadde gjort jobben sin.

Jeg skulle derfor ønske at jeg fikk erstatning av dere, i forbindelse med tullet jeg blir utsatt for, som ødelegger for livet mitt, må jeg si.


Jeg skulle ønske at jeg kunne fått en sånn erstatning, som folk i Amerika får, på mange millioner, når de blir tullet med, på en lignende måte, av firmaer.

Så jeg ønsker dette behandlet i Disiplinænemden deres også, sånn at jeg forhåpentligvis kan få en høy erstatning, sånn som folk i Amerika får, hvis firma tuller med mafia-ofre osv., i USA da, først og fremst.


Jeg tror at grunnen til at folk i Amerika får så høye erstatninger noen ganger er også fordi at dette da vil virke forebyggende, sånn at andre firma ikke tørr å tulle med folk fordi de er forfulgt av 'mafian', eller av andre grunner.


Ofrene vil da også få sjangsen til å klare seg selv.

Nå blir jeg tullet med i øst og vest i en tilsynelatende ond sirkel, så jeg skulle gjerne hatt en sånn erstatning, på mange millioner, som folk får i USA da, når de blir tullet med, på lignende måte, av firmaer osv. da.


Sånn at jeg kunne fått kontroll, i min vanskelige situasjon.

(Og også sånn at dette kan være til skrekk og advarsel, for advokater og firma, som tuller med folk som er forfulgt, (gjerne uten å skjønne selv hvorfor), eller som er i andre problemer).


Det blir liksom som å slå mot noen som ligger nede, synes jeg, og det er ikke så veldig artig.

Og jeg klarer ikke å få noen andre i Norge, til å hjelpe meg, så jeg håper at dere kan hjelpe meg, ved at jeg kunne ha mottatt en klekkelig erstatning, for dette med at jeg blir tullet med av advokaten, når jeg er i en vanskelig situasjon, hvor det egentlig vel kanskje er straffbart å ikke hjelpe, mener jeg.


Jeg sender derfor en kopi av denne e-posten til politiet, her i Sunderland, (og til FN, siden jeg er en flyktning, noe som jeg prøver å få formalisert), i tilfelle dette kan være noe straffbart forhold, også i forhold til lovverket, og ikke bare i forhold til god advokatskikk.


Igjen mange takk for Deres brev!

Mvh.

Erik Ribsskog











Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter