Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 1 June 2011

Jeg sendte en Facebook-melding til DJ Toro, som jeg jobba sammen med, på Rimi Bjørndal, først på 90-tallet og så seinere igjen på 2000-tallet

facebook melding til dj toro

Noen søker på 'mette marits kontakt med mafiaen', på Google. Det var spesielt

metter marits kontakt med mafiaen spesielt

Fler bilder fra Liverpool

PIC_1425

PIC_1426

PIC_1427

PIC_1428

PIC_1429

PIC_1430

PIC_1431

PIC_1432

PIC_1433

PIC_1434

PIC_1435

PIC_1436

PIC_1437

PIC_1438

PIC_1439

PIC_1440

PIC_1441

PIC_1442

PIC_1443

PIC_1444

PIC_1445

PIC_1446

PIC_1447

PIC_1448

PIC_1449

PIC_1450

PIC_1451

PIC_1452

Nå har Spillegal gjort tråden hvor de skriver om meg privat. Så de er nok en slags subkultur. Så det er kanskje best å la de være i fred, på skya si

spillegal subkultur

http://www.spillegal.no/threads/det-er-en-kynisk-ny-verden-erik-ribsskog.16696/page-34

Jeg sendte en ny e-post til det advokatkontoret, på Hurumlandet, som ordnet med arveoppgjøret, etter mine grandonkler, Otto og Gunnar Bergstø
Gmail - VS: Arv etter min grandonkel Gunnar Bergstø


Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
VS: Arv etter min grandonkel Gunnar BergstøErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Wed, Jun 1, 2011 at 2:46 PM
To:
Knut Angrim Øvergaard <knut.overgaard@adv-hurum.no>


Hei,

jeg er en flyktning fra Norge, for jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe som kalles 'mafian', i Oslo, i 2003 og 2004, og jeg ble forsøkt myrdet, i Kvelde, i 2005.

Og jeg får ikke mine rettigheter fra politiet, altså de vil ikke engang fortelle meg hva som foregår og hvem denne 'mafian' er.


Så jeg synes ikke jeg kan dra til Norge, når jeg ikke vet hvem som forfølger meg der.

Jeg vet ennå ikke om jeg blir kastet ut, her i England, siden jeg er arbeidsledig, så skylder jeg en del i husleie, men utleier har også tulla mye, så det er egentlig en konflikt.


Jeg har også arbeidssak mot Bertelsmann/Microsoft og Rimi.

Og arvesak mot min mors familie, som ikke gir meg min arv.

Min fars familie, har kuttet meg ut.

Jeg kjenner ikke hun Marit Olsen, men kanskje hun er alright?


Jeg vet ikke om hun har lyst til å eie dette huset, du kan jo høre om hun vil kjøpe min del for markedspris, som kanskje kan justeres senere.

Jeg vet ennå ikke om jeg trenger disse pengene, det er mulig at britene lar meg bo her jeg bor, eller at jeg får bo i 'council-flat'.


Men han Idar Sandersen, han kan jo leve i mange år han, og han ville jo ikke sende meg slektsforskinga, da jeg ringte han.

Så hvis du hører med hu Marit Olsen da, så får jeg kanskje noen penger, som jeg kan bruke til å finansiere arbeidssak mot Bertelsmann sin skandinaviske Microsoft produktaktivering, her i Liverpool.


Kunne dere tatt den saken, som jeg har publisert om på nettet:Mvh.

Erik Ribsskog


2011/6/1 Knut Angrim Øvergaard <knut.overgaard@adv-hurum.no>

Hei


Arveskifte etter Gunnar Bergstø ble foretatt med bistand fra undertegnede. I henhold til min oppsummering har du eierandeler i en rekke gjenstander og deler av eiendommen i Støa på mellom 1/18 og 1/27. Verdsettelsen for arveavgiftsmessige formål den gang er neppe helt lik markedsverdien i dag. Det vil nok by på en del utfordringer å komme frem til en riktig verdi. Markedsverdi vil egentlig være det øvrige sameiere er villige til å betale for dine eierandeler. Får du ikke en rimelig pris kan du i prinsippet også kreve sameiet i de enkelte tingene oppløst. Det er imidlertid forbundet med en del kostnader. Jeg tror alle sameiere er tjent med å avvente oppløsning av sameiene til arveskiftet etter Idar Sandersen. Overdragelse av eierandel i fast eiendom gjør det normalt nødvendig med skjøte og det vil utløse krav om dokumentavgift. Du er altså i realiteten avhengig av at noen av de øvrige sameierne vil kjøpe dine andeler uten å kreve tinglysning av kjøpet nå. Vil du at jeg skal skrive til de andre sameierne å høre om noen vil kjøpe dine andeler?


Gjennomføring av salg gjør det nødvendig med din bekreftede underskrift. Kan du eventuelt komme til Norge å ordne det?

Med vennlig hilsen


Advokatene i Hurum

Knut Øvergaard


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hei,

i 2006 vel, så arvet jeg cirka en tidel, av flere bygninger, på Bergstø, ved Holmsbu, siden min far, Arne Mogan Olsen, ikke ville ha arv, etter sin fars brødre.Idar Sandersen bor der enda.


Men nå har slekta mi i Norge kutta meg ut, og jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian', i Oslo, i 2003 og 2004.Kan dere vær så snille å høre for meg, om hun Marit Olsen, for eksempel, som arvet halvparten, (altså cirka 5-6 ganger så mye som meg), har lyst til å kjøpe min del, til markedspris.Jeg har ikke kontaktopplysninger, for henne.

Og jeg er truet med utkastelse her i England, og har ikke noen penger, så jeg trenger penger hvis jeg skal få meg ny leilighet osv.Har også noe gjeld i Norge, men det bør tas av arbeidsinntekter, når jeg får meg ny jobb.


(Har jobbet som butikksjef på Rimi Langhus, (tidligere Balstad), i Oslo, og har en høgskolekandidatgrad i IT, fra HiO IU).


Min morfar var Johannes Ribsskog, som var kontorsjef i Hurum kommune, på 70-tallet.


Min mor Karen Ribsskog er død, og jeg får ikke arv ette rmin mormor, som døde i 2009.Enda dette da blir min morsarv.

Hun var kongelig etter Løvenbalk og eide malerier, som jeg tror må være vært mye, som har hengt på Højriis slott, i Danmark, husker jeg hun sa, før hun døde.Men men.

Og faren min har lovt meg, sa søstera mi Pia, for noen år siden, at alle skulle få like mye arv, av han og hans samboer Haldis sine avkom.


Så dere kan kanskje ordne sånn at jeg får min del fra Haldis og faren min og?

Og trekke fra advokatutgifter?


Jeg har ikke noen advokat.


Har også arbeidssaker og mye sånt, som jeg kunne trengt advokathjelp til.


Samt en omsorgssviktsak mot min far, som lot meg bo alene fra jeg var ni år, mm.


Men det er kanskje greit å ta en ting av gangen.


Så dette gjelder primært salg av den eiendommen Bergstø på Holmsbu, (Støaveien).


Jeg er jo i konflikt med min fars familie uansett, så å være der i ferier, tror jeg ikke ville vært noe avslappende uansett.Men men.


Håper dette er i orden!

Mvh.


Erik Ribsskog

Jeg sendte en ny anmeldelse til Merseyside-politiet
Gmail - Report of crime (threath)


Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Report of crime (threath)Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Wed, Jun 1, 2011 at 3:46 AM
To:
Matrix.disruption.team@merseyside.police.uk


Hi,

someone are writing on Google, 'Erik Ribsskog you're on the list'.

I've picked up with a tracking-cookie programme, (StatCounter), which I have on my blog, (to see how many readers read the blog, etc).


This I wanted to report as a crime and a threat.

I attach a screen-shot showing this, from StatCounter.

Regards,

Erik Ribsskog

her er det noen som kommer med trusler på google.JPG
195K
PS.

Her er mer om dette:

her er det noen som kommer med trusler på google

Her er det noen som kommer med trusler, på Google

her er det noen som kommer med trusler på google

Jeg lurer på om det her er min halvbror, Axel Thomassen, sin stemor, Mette Holter, som selger sin samling av elefanter. Hm

mette holter selger

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/bilder?finnkode=28551329

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive