Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 7 July 2011

Ove Reiersrud, fra Drammen, som gikk i klassen min, andre året, på Sande VGS., har visst linker til Brunstad konferansesenter. Det visste jeg ikke

ove reiersrud drammen

PS.

Jeg sendte en ny Facebook-melding, til Ove Reiersrud: • Erik Ribsskog

  25. juli 2009

  Erik Ribsskog


  • Hallå Ove,

   hvordan går det da?

   Jeg prøver å finne noen folk fra Sande Videregående, fra Sande, som Kristin Sola osv., angående noe greier som ble sagt, et av skoleårene.

   Jeg har en rettsak mot faren min på gang, forstår du, siden han lot meg bo aleine, i en leilighet, fra jeg var ni år, og jeg husker at hun Kristin Sola og hu venninna Monica Andersen vel, tok opp det her, i et friminutt.


   Så jeg prøver å få tak i dem.

   Jeg har jobbet flere år som butikkleder i Oslo, i Rimi, og var bl.a. butikksjef i tre butikker, i Oslo og Ski, men nå har jeg måttet flytte, eller flykte, til England, siden jeg overhørte, inne i Oslo, at jeg var forfulgt av noe dem kalte 'mafian', så jeg sliter litt, og prøver å få kontrollen da, så jeg har kontakta han i klassen som het Jan Ivar, men han har ikke svart, så jeg prøver å finne andre folk på nettet da.


   Men jeg lurer på om det som foregår nå, kan ha noe med familien min å gjøre, (som nå bor i Drammen, og som egentlig ikke var som familien min da, jeg bodde aleine og det var derfor jeg var så pinglete, for jeg fikk ikke spist ordentlig mat osv.)


   Men men.

   Bare tenkte jeg kunne prøve å sende en melding ihvertfall.

   Mvh.

   Erik Ribsskog


 • Erik Ribsskog

  for noen sekunder siden

  Erik Ribsskog


  • Hei,

   jeg fikk ikke svar fra deg, for et par år siden, men jeg prøver igjen.

   Jeg får ikke bekreftet at jeg gikk på samarbeidsavtalen, mellom Vestfold og Buskerud, russeåret, på Gjerdes VGS.

   Husker du dette?


   Gikk ikke du på samarbeidsavtalen, året før, da du gikk på Sande VGS?

   Du bodde vel i Drammen, mener jeg å huske, vi satt vel på med hu mørkhåra fra parfymeriet i Sande, inn til Drammen en gang, etter skolen, mener jeg å huske.


   Du tulla også med valgsedlene til AP.

   Under skolevalget, i 1987 da.

   Og da Mette Holtet dukka opp, så måtte hu klage, for vi hadde gjemt AP-stemmesedlene, da vi stemte, like før, på bibloteket, på Sande VGS.


   Du var Høyre-mann, men nå så jeg på nettet, at du jobber med noe på Brunstad konferansesenter.

   Er ikke det Smiths venner?

   Jeg så på Facebook, at du liker Skittles.

   Jeg har en nettbutikk, hvor jeg selger Skittles, (og andre godteri), fra England:


   http://www.godtebutikken.net/pastiller.html

   (Selv om jeg trodde at det var mest for jenter).


   Du har ikke joina det 'andre laget', eller hva man skal si.

   Men du får se om du eventuelt får svart.

   Hvis du har klassebilde, så leiter jeg også etter det.

   Jeg ble forsøkt myrdet av noe Spetsnaz eller Bandidos, eller noe, i samarbeid med min mors bror, i Kvelde, i 2005, og alle papirene mine ligger der og hos City Self-Storage, i Oslo, som ikke vil si hva de har gjort med tinga mine.


   Så jeg prøver å spore opp min nesten tapte fortid, i Norge.

   På forhånd takk for eventuell hjelp!

   Mvh.

   Erik RibsskogPS 2.

Her er mer om dette:

skittles

Jeg har ikke pleid å skryte av ting jeg har oppnådd, da jeg bodde i Norge, men jeg kan prøve å skrive mer om det nå, (siden jeg jobber med CV, osv).

- Jeg var med å vinne Vinn Sande-cup, i fotball, med Berger IL, mens jeg gikk på ungdomsskolen vel, og dette var vel på nivået 'Smågutter' eller 'Gutter', (jeg spilte der fra 'Knøtter', (eller om det var 'Lilleputt'), og opp til 'Gutter' vel).

- På ungdomsskolen, så fikk jeg mange veldig bra karakterer, og fikk blant annet 'S' i karakterboka, i fagene kristendom, norsk, matte og samfunssfag, (enda jeg gikk i en klasse, hvor man kunne bli mobbet, (og kalt f.eks. 'pastor'), hvis man gjorde for mye lekser, osv).

- På videregående, så gikk jeg økonomilinja, på handel og kontor, på Sande VGS., og fikk så gode karakterer, at jeg kom inn på en samarbeidsavtale, mellom Buskerud og Vestfold, og kunne gå det siste året, (russeåret), på en dedikert handelsskole, nemlig Gjerdes VGS., på Bragernes, i Drammen.

- Så studerte jeg informasjonsbehandling, (studiet hadde mest datafag, men også en del økonomi/ledelse), i to år, på NHI, i Oslo, hvor jeg fikk veldig mange bra karakterer, (i syv fag, så fikk jeg 'laud', det vil si karakteren 2.5, eller bedre).

- (På Gjerde VGS., i Drammen, så ble jeg også kamerat med Magne Winnem, fra Røyken, og han dro meg med på kurs, i konservativ politikk, med Unge Høyre, i Høires Hus, i 1991, og 'ideologene', i Unge Høyre, de ble så imponert over meg, (siden vi måtte svare på spørsmål, osv., om økonomisk politikk osv., (jeg hadde jo hatt f.eks. sos.øk., i to år, på VGS.), at de ba meg, (og Magne Winnem), om å bli med å finpusse valgkampprogrammet, til Unge Høyre, foran skolevalgkampen, som begynte noen få måneder senere vel, (i et eget møte, etter at selve kursdagen, var ferdig).

Selv om jeg syntes jeg fikk for mye ansvar, for tidlig, (jeg syntes det gikk litt for fort fram), og ønsket ikke etter det, å bli med på fler møter der, (når Winnem maste), for jeg syntes jeg trengte mer livserfaring, osv., før jeg eventuelt begynte i politikken.

Jeg hadde jo også vært utsatt for omsorgssvikt, og var også en ganske fattig student på den tiden, med hullete klær, osv., så jeg følte ikke at jeg passet helt inn, i Unge Høyre, ihvertfall ikke siden jeg var ganske fattig.

Selv om folka der vel ikke virka snobbete, må jeg innrømme.

Men Winnem og jeg, ble spurt om vi skulle være med på teltleir i Oslofjorden osv., og det syntes jeg var litt barnslig, (eller noe), for meg som hadde bodd alene, siden jeg var ni år.

Jeg synes ikke det var noe fristende å dra på teltleir, med folk jeg ikke kjente, må jeg innrømme.

(Jeg hadde jo ikke telt heller).

Selv om de fleste folka virka hyggelige og ingen sa noe stygt til meg, siden jeg ikke var fra Holmenkollåsen.

Men jeg følte meg ikke så hjemme, siden jeg var fra Berger.

Cathrine Huitfeldt, (datter av Fritz Huitfelt, i Oslo Høyre og kusine av Annikken Huitfeldt, i Arbeiderpartiet), husker jeg var en av de andre som var med på det kurset, (Magne Winnem visste navnet), ei dame som oppførte seg hyggelig og høflig, såvidt jeg kan huske vel.

Jeg visste ikke da at min far var direkte etter Iver Huitfeldt, som vel også hun Cathrine Huitfeldt, og de, må være etter, vil jeg vel tippe på.

Men men).

- Så måtte jeg i militæret, (noe jeg hadde bedt om utsettelse på, et par ganger, (og derfor tok etter studiene, og ikke før, siden jeg var så tynn, som ung mann, etter mange år med omsorgssvikt, fra min far, (og vel også mor før det), som jeg ble sendt til som niåring), i Geværkompaniet, (også kjent som Oppland Regiment, historisk sett vel), i Elverum, hvor jeg var en av de beste skytterne, i en infanteritropp, og var så god at jeg ble valgt ut som en av kun fem soldater i troppen, som fikk være med på garnisjonsmesterskapet, i skyting, på Terningmoen. Jeg var også den soldaten i troppen, som fikk flest ferdighetsmerker, (syv vel), (hvis jeg ikke husker helt feil).

- Så begynte jeg å jobbe i Rimi, etter militæret, (siden det var nedgangstider), og jobbet meg opp fra ekstrajobb i kassa, og opp til butikksjef. Jeg jobbet som butikksjef i tre butikker, (Rimi Lambertseter, Rimi Kalbakken og Rimi Langhus), fra 1998 til 2002, og vant i 2002, den interne butikksjefkonkurransen, 'Rimi Gullårer', for andre halvdel av 2001, som butikksjef Rimi Langhus, og mottok en metall Rimi-penn og et gratulasjonsbrev, fra Stein Erik Hagen, samt cirka 15.000 vel, som butikken skulle bruke til forskjellige festligheter og aktiviteter vel, for de ansatte, (som jeg ikke fikk vært med på, (men Anders Berle, en ekstrahjelp, på Rimi Langhus, ringte meg vel, på mobilen, fra en sånn Rimi Langhus-fest, etter at jeg hadde begynt å studere igjen, og jobbet som låseansvarlig, på Rimi Bjørndal), siden jeg slutta som butikksjef, seinere i 2002, pga. problemer med sjefene oppover i systemet, som behandla meg dårlig, syntes jeg, da jeg jobba som butikksjef på Rimi Kalbakken, i år 2000 og 2001).

- Så begynte jeg å studere igjen, (siden jeg ikke hadde noen grad, (siden NHI var en privat høgskole, og jeg måtte jobbe så mye på OBS Triaden, ved siden av studiene, at det gikk litt ut over tiden og kreftene jeg hadde til overs, til studier).

Jeg meldte meg på Bachelor i IT, ved HiO IU, for å få studielån fra lånekassa.

Jeg syntes det ville vært for flaut å søke på datajobber, hvis jeg ikke hadde en grad.

Og jeg trengte også å ta det rolig, i noen år, (og få litt pause fra arbeidslivet/'rotte-racet'), siden det hadde vært et ganske tøft 'hardkjør', med mye konflikter osv., de siste årene i Rimi.

- I 2003 og 2004 så overhørte jeg i Oslo at jeg var forfulgt av 'mafian', og dro derfor til Sunderland, for å studere ved universitetet der, (som en del av graden min ved HiO IU), høsten 2004.

I Sunderland ble det krøll med HiO IU og Lånekassa, og jeg fikk ikke studielånet mitt, før etter fire måneder der, noe som gikk veldig ut over studiene, så mye jeg at jeg fant det mest hensiktsmessig, å avbryte disse, og heller prøve å finne meg en jobb.

- Høsten 2005, så fikk jeg meg en jobb, ved Bertelsmann Arvato's Microsoft Scandinavian Product Activation, hvor jeg ble dårlig behandla, og startet en arbeidssak, etter at jeg ble konstruktivt oppsagt, i desember 2006.

- Mars 2007, så begynte jeg å jobbe som selvstendig næringsdrivende, for Packaging Europe, (fra mitt hjem i Liverpool), i Norwich.

- I november 2008, så var Packaging Europe jobben ferdig, (det var et prosjekt jeg jobbet på, kalt Packaging Europe Database, hvor jeg samlet informasjon, om firma i emballasjesektoren, i Norge, til en database for Packaging Europe, sine kunder).

- Etter november 2008, så har jeg jobbet med min blogg, (johncons-blogg), som nå har nærmere 1.5 millioner sidevisninger.

Jeg har også laget en nettbutikk, fra scratch, (www.godtebutikken.net).

Og har også startet å jobbe med en arbeidssak mot Rimi, en omsorgssviktsak, mot min far, Arne Mogan Olsen, (som lot meg bo alene fra jeg var ni år, av en eller annen grunn), og mot min avdøde mors søsken, Ellen Savoldelli f. Ribsskog, og Martin Ribsskog, som ikke gir meg min del av arven, etter min mormor, (jeg skulle hatt 1/3 av min mors del), som døde i 2009.

Jeg prøver også å få rettighetene fra politiet, som ikke engang vil forklare meg hvem den her 'mafian' er.

Jeg har også mange andre saker, som jeg jobber med.

Myndighetene her i England, lar meg ikke være flyktning, enda jeg mener jeg er det, siden jeg måtte rømme fra et mordforsøk mot meg, fra min mors familie, i samarbeid med enten Bandidos eller Spetsnaz, eller noe, i Kvelde, i 2005.

Så jeg fortsetter å jobbe med disse sakene, som tar mye av min tid.

Jeg har også funnet ut, (etter at min mormor døde), at hun og min mor, arvet baron Holger Adeler og hans kone, (min mormors tante), Magna Adeler f. Nyholm, på slutten av 70-tallet.

Dette har ikke min mors slektninger fortalt noe om til meg.

De kalte bare Magna Adeler, for 'Meme', (mens de kanskje smilte litt), men at hun var gift med den som vel var den nærmeste direkte etterkommer, (på 'sverdsiden'), etter Cort Adeler, det forklarte de aldri noe om.

Så jeg lurer på om jeg nå er nærmeste direkte etterkommer, etter Cort Adeler, siden han og Magna Adeler, ikke fikk noen barn, (selv om Holger baron Adeler sine gudbarn, Palle og Berit Ravn, arvet hans ting, så dette er nok litt komplisert).

Jeg har også funnet ut at min far, Arne Mogan Olsen, har Johanitterordenen, i sin nye familie, (noe ingen har fortalt om til meg), i Aftenposten sitt tekstarkiv.

Og ved å drive slektsforskning, så har jeg funnet ut at min danskfødte mormor, Ingeborg Ribsskog, var direkte etter Løvenbalk, kong Christoffer II av Danmark, Odin, Karl den Store, flere faraoer, flere romerske keisere, Gange-Rolf, Willhelm Erobreren, kong David av Israel, Cleopatra, profeten Muhammed(!), og mange fler.

(Og min far, Arne Mogan Olsen, har også skrevet til meg, på e-post, om at han er etter Iver Huitfeldt, (noe vel min grandonkel, Idar Sandersen, i Holmsbu, kunne bekrefte på telefon).

Og Iver Huitfeldt var gift med en datter av Gyldenløve.

Så min far er vel også etter kongelige, og vel også etter faraoene osv., da).

Så det er kanskje derfor jeg blir tullet fælt med av myndighetene, osv?

Hvem vet.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Så hvis jeg oppsummerer det enkelt, så har jeg blant annet oppnådd disse tingene:

- Vunnet Vinn Sande-cup, i fotball, (med Berger IL, aldersbestemte lag).

- Kom inn på samarbeidsavtalen, mellom Vestfold og Buskerud, det siste året på videregående.

- Fått 'artium', og bestått årskurs i 'Grunnleggende handel og kontorfag', 'Markedsføring' og 'Data og Informasjonsbehandling', på VGS.

- Kom inn på NHI, (en privat datahøgskole, i Oslo), i 1989, etter VGS., (og studerte der i fire semestre).

- Ble valgt ut til å være med på å jobbe med Unge Høyre sitt valgkampprogram, i 1991, (etter ha blitt 'dratt med' til Høires Hus, i Oslo, på et kurs i konservativ politikk der, av Magne Winnem, en kamerat fra siste året på videregående, i Drammen).

- Kom med i Garnisjonsmesterskapet, i skyting, på Terningmoen, under Førstegangstjenesten, (som kun en av fem soldater i en infanteritropp), og vant også flest ferdighetsmerker, i troppen, (syv merker vel), og mottok også Vernepliktsmedaljen, for fullført førstegangstjeneste.

- Ble valgt ut til å være med i Heimevernet, (HV 02018 Støtte-område), som en del av verneplikten, i 1996.

- Ble valgt ut til å være op, (under nicket john_cons), i 1997, på irc-kanalen #quiz-show, på EF-net, som noe av det første, som den nye kanalsjefen Empen gjorde vel, (det var vel også noe av det siste han gjorde, for han fikk sparken som kanalsjef der, etter kort tid vel, etter beskyldninger om å ha vært for 'byråkratisk', mm. Men men). En quizze-kanal som var ganske populær, på den tiden.

- Ble butikksjef i tre Rimi-butikker, (Rimi Lambertseter, Rimi Kalbakken og Rimi Langhus), og vant Rimi Gullårer, som butikksjef Rimi Langhus, for andre halvår, av 2001.

- Kom inn på HiO IU, Bachelor IT-studie, høsten 2002.

- Kom inn på tredje året av en Bachelor of Science-grad, i Computing, ved University of Sunderland, høsten 2004, (etter studier ved NHI og to års studier ved HiO IU).

- Mottok en Høgskolekandidatgrad, i IT, fra HiO IU, i 2009, (etter å ha studert der fra 2002 til 2004, og også etter å ha fått godkjent noen fag fra NHI, som en del av den graden, fra HiO IU).

Jeg fortsetter å søke på jobber, denne gang som Web Designer
Gmail - WEB DESIGNER (Job No:LEZ/43792)


Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
WEB DESIGNER (Job No:LEZ/43792)Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Thu, Jul 7, 2011 at 8:02 AM
To:
recruitment@ekmsystems.co.uk


Hi,

I read about this vacancy on the Jobcentre Plus website and wanted to please apply for this job.

I've studied Information Management, for two years, at NHI, (a private Norwegian University College), with many very good grades, (seven modules with 'laud', that's 2.5 or better).


I've also studied IT, for two years, at Oslo University College, with many very good grades, (six mudules with 'laud', that's 'B', or better),
and have a degree, in IT, called 'Høgskolekandidat', from Norway.


I've also made a webshop, myself from scratch, www.godtebutikken.net, where I've used HTML, Javascript and CSS.

I'm unemployed at the moment so I could start as soon as possible.


I attach my CV and hope to hear back from you!

Yours sincerely,

Erik Ribsskog

CV - Erik Ribsskog.doc
24K


Jeg har ikke noe med de Lange å gjøre. Hvor får dere det fra? johncons-blogg er helt uavhengig

stig amadeus de lange

http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2035669

PS.

Jeg sendte en klage om dette:
Gmail - Klage


Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
KlageErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Thu, Jul 7, 2011 at 6:53 AM
To:
sohaugen@hegnar.no


Hei,

noen på forumet deres skrive at jeg har noe med en de Lange å gjøre:Dette er ikke riktig.

Nedover i tråden står det også at jeg stalker folk og offentlig gjør navn på kundene på min webbutikk.

Dette er ikke riktig.

Dette er bare folk som vil sverte meg av en eller annen grunn.


Kan ikke dere rydde opp, her er dere som et talerør for mobbere, (såkalt 'berme').

Jeg ser dere holder til i Hoffsveien, på Skøyen, kanskje dere kjenner ei dame jeg var sammen med der, noen måneder på begynnelsen av 1990, som heter Laila Johansen, som seinere flytte til England, og muligens Dokka vel.


Eller min stesøster, Christell Humblen, som bodde i Hoffsveien, 4-5 seinere vel, i 1994 eller 1995 vel.

Selv om hu vel for det meste satt hjemme og så på TV, husker jeg hu sa, en av de sjeldne gangene jeg var på besøk der.


(Det var vel bare den ene gangen, tror jeg, at søstera mi Pia dro med meg og broren min Axel dit.

Og da sa Christell, etter at vi hadde gått ut døra, at Axel og jeg ligna på hverandre, så hu nesten ikke så forskjell.


Enda jeg var kanskje 24-25.

Og Axel 17-18.

Så det var spesielt.

Var hu uhøflig da?

Det kan man kanskje lure på.

Sorry at jeg fleiper litt på slutten her.


Men jeg var seriøs om at dere kanskje burde rydde opp litt i den anonyme svertingen av meg, som foregår hos dere, ser jeg.

Med hilsen

Erik RibsskogPolicy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive