Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 23. januar 2012

Er paa Liverpool Central Library

Naa er jeg nede paa Liverpool Central Library igjen.

For jeg trengte liksom aa faa meg litt frisk luft etter to stressende/viktige moeter idag.

(Om arbeidsledighetstrygd og bolig).

Begge moetene gikk bra, heldigvis.

(Hvis ikke noe rart skjer igjen da).

Saa naa har jeg bolig og kommer ogsaa til aa faa arbeidsledighetstrygd, inn paa kontoen, seinere denne uken.

Samtidig som at jeg faar bostoette, for det rommet jeg har, og jeg behoever bare aa betale tolv pund i uka, eller noe, for det rommet, som gaar til mat osv., vel.

Det var en organisasjon/velledighet som het MAS, eller noe, som skaffet meg det rommet.

Og jeg fikk moete med de, etter at Liverpool City Council, ringte dem paa fredag, fra Liverpool City Council One Stop Shop, i Garston.

(Jeg fikk prate med en fra MAS, som het Kristian, og som hadde en norsk mor, som het Dagny, som hadde bodd i England, fra hun var ung, og som hadde en far som het Johannes, som var fra Bergensomraadet vel.

Noe saant).

Saa naa var jeg heldig i dag, som fikk ordnet med baade arbeidsledighetstrygd og en 'bostoette-bolig'.

Det er jo rekordhoey arbeidsledighet, i England, for oeyeblikket, saa det er rimelig vanskelig aa faa seg en jobb, (for aa si det saann).

Og jeg har jo ogsaa mye annet jeg prover aa ordne, i forbindelse med at jeg ikke faar rettighetene mine, osv.

Saa jeg faar haape at ikke noe mer tull hender naa.

Som fler bakholdsangrep mot meg, fra politiet, for eksempel.

Det har jeg hatt litt nok av, for aa si det saann.

Men men.

Saa saann er det.

Bare noe jeg tenkte paa.

Jeg kunne ha trengt litt ro naa, i de neste maanedene, etter aa ha blitt kasta ut fra Leather Lane, University of Sunderland, Azalea Lodge i Sunderland, den skandinaviske kirken i Liverpool og Hatters/YMCA i Liverpool.

Siden august maaned.

Uten at jeg synes at jeg har gjort saa saerlig mye galt, egentlig.

(For aa vaere aerlig).

Det er vel bare det at jeg ikke har mye penger, og derfor ikke moetes med respekt i samfunnet, vil jeg si.

'Makta raar', er det ikke det de sier?

Dette med at jeg blir tulla med, og ikke faar rettighetene mine og pengene mine fra Norge, mm., det 'suger faelt', for aa si det saann.

Saa en stor 'skjerpings' til myndighetene og folk som bare sitter og ser paa denne uretten som foregaar, uten aa hjelpe.

Det synes jeg er paa sin plass.

Men men.

Saa saann er nok det.

Bare noe jeg tenkte paa.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter