Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 9. januar 2012

Jeg har kuttet mine forbindelser med One.com, etter at de lot noen kapre min nettbutikk, uten å gi meg erstatning for tapt salg, mm.




Gmail - Vi har suspendert www, ftp og mail på ditt domene isbre.net.










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Vi har suspendert www, ftp og mail på ditt domene isbre.net.











salg@no.one.com
<salg@no.one.com>



Fri, Dec 30, 2011 at 6:45 AM




To:
eribsskog@gmail.com























www.one.com







Vi har utsendt et brev til deg som vi har fått i retur med posten grunnet feil adresse. Vi ber deg derfor om å logge inn på kontrollpanelet hvor adresseopplysninger kan rettes. Kontrollpanelet nås via www.one.com.


Vi har suspendert www, ftp og inngående mail på ditt domene midlertidig. Vær oppmerksom på at dette ikke er sletting, derfor fortsetter abonnementet stadig, jf. våre forretningsbetingelser. Grunnen til at vi har suspendert ditt abonnement skyldes at vi forut for denne mail har sendt deg 2 andre, for 7 og 14 dager siden, dessverre uten at vi har hørt fra deg.


Det skyldige beløp utgjør GBP 33,76


Det skyldige beløp kan betales via nedenstående link:


https://www.one.com/pay.do?ocode=NCnbouxJrqlODvba


Hvis ikke du har mulighet for å foreta betaling online med betalingskort, kan du foreta betalingen via homebanking:


Danske Bank London


Sort code: 30-12-81


Account number: 22004638


Veiledning:


Ved bankoverføring/girobetaling skal du opplyse ordrenummer:


1928434


Hvis du gjerne vil ha ditt navn med så skriv følgende:


1928434,Erik Ribsskog


Ved online-betaling fjernes suspendering med det samme, hvormed det kan ta opp til en uke før suspenderingen er fjernet hvis betalingen foretas via homebanking.


Med vennlig hilsen


One.com











Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter