Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 19. januar 2012

Jeg sendte en e-post til Fritt Ord




Gmail - Søknad om støtte










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Søknad om støtte











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Jan 18, 2012 at 11:02 PM




To:
post@fritt-ord.no






Hei,

noen på irc foreslo for meg, å søke om Fritt Ord-støtte, for min blogg, johncons-blogg: http://johncons-mirror.blogspot.com/


Jeg driver også med et bokprosjekt, Min bok 2, som jeg også tenkte at jeg kunne søke støtte for.

Jeg sender med Min Bok 1, (selv om den versjonen er litt dårlig, når det gjelder formattering, men det har jeg tenkt å rette opp seinere).


Jeg har ikke fast adresse, her i England, (hvor jeg bor som flyktning, for øyeblikket).

Jeg har blitt kastet ut fire ganger siden august.

Muligens på grunn av blogg/bok-prosjekt.


Hvis jeg kunne søkt om 100.000 for bloggen, og 100.000 for bok-prosjektet, så hadde jeg kunne leie meg en leilighet, og sluppet å bo på sånne ganske fæle hosteller, hvor folk går inn på rommet mitt hele tida, og banker på døra, hele dagen.


Så hadde jeg også sluppet å drive med masse møter, på the Jobcentre, for å få arbeidsledighetstrygd.

For arbeidsledigheten er høy i England, for øyeblikket, og siden jeg er en flyktning, så ville jeg jo foretrukket å drive med rettighetsarbeid på heltid da, hvis det er mulig.


Bare noe jeg tenkte på etter å ha blitt kontaktet på irc.

Jeg har også søkt forfatterstipend, men de har veldig mange paragrafer, som jeg ikke er sikker på om jeg fikk helt riktig.


Og de deler heller ikke ut før i september.

Jeg håper dere kan ekspressbehandle min søknad, siden jeg ikke bor på noe fast adresse, for øyeblikket, og er litt sliten etter å ha blitt kastet ut fire ganger, de siste månedene, med alt mitt pikk og pakk, som det vel het i gamle dager, (som jeg har måttet drasse på, gjennom diverse engelske byer da).


På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog





min bok.doc
6766K







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter