Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 17. januar 2012

Jeg fikk en ny e-post fra Kagge Forlag




Gmail - Henvendelse om utgivelse










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Henvendelse om utgivelse











Nina Schiøtz Solseth
<ns@kagge.no>



Tue, Jan 17, 2012 at 11:42 AM




To:
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>







Hei,

Ja, det gikk helt fint. Lykke til!

Hilsen Nina

Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sendt: 17. januar 2012 12:41
Til: Nina Schiøtz Solseth
Emne: Re: Henvendelse om utgivelse

Hei,

ok, jeg får håpe at noen av de mer etablerte forlagene kanskje kan få gitt det ut da.


Gikk det greit å lese manuskriptet?

Jeg hadde litt problemer med tekstbehandlingsprogrammet, (Open Office), for plutselig så forrandret formateringen seg, så sidenummerne ble feil.


Da jeg gikk på Handel og Kontor, på 80-tallet, så lærte vi å bruke skrivemaskiner og ikke tekstbehandlingsprogram, skjønner du.


Så beklager dette.


Men takk for svar ihvertfall!

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.


Jeg driver også å skriver på Min Bok 2, så jeg kanskje jeg jobber litt mer med manuskriptene seinere og sender dette samlet rundt, til forlag osv., når jeg har fått litt mer dreisen på det .

Vi får se.

2012/1/17 Nina Schiøtz Solseth <ns@kagge.no>

Kjære Erik Ribsskog,

Avslag på innsendt manus til Kagge Forlag

Viser til ditt innsendte manus Min bok.

Manuset har vært til vurdering i redaksjonen, men vi har kommet frem til at vi dessverre ikke har anledning til å gå videre med dette på Kagge Forlag.

Takk for henvendelsen og lykke til.

Vennlig hilsen

Nina Schiøtz Solseth

Redaksjonsassistent

Kagge Forlag / J.M. Stenersens Forlag

Stortingsgaten 30 / 0161 Oslo

22 47 14 90/98 07 32 94

www.kagge.no / ww.jms.no








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter