Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 9. januar 2012

Jeg sendte en ny e-post til Northumbria-politiet




Gmail - Report of crime/Fwd:










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Report of crime/Fwd:











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Jan 9, 2012 at 11:45 AM




To:
e-policing.mailbox@northumbria.pnn.police.uk


Cc:
gbrlo <gbrlo@unhcr.org>






Hi,

someone are sending a lot of forged spoofing e-mails in my name.

(I also get a lot of harrassing e-mails).

I wanted to report the forwarded e-mail as crime.


Regards,

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: <auto34459079@hushmail.com>

Date: 2012/1/1
Subject:
To: eribsskog@gmail.com


Hei Erik Ribskog!

Jeg har lest på hjemmesiden din at du holder på med et tilsvarende selvbiografisk prosjekt som meg. Noen vil kanskje kalle dette plagiat, da formen og språket kan virke likt. Jeg tenkte først på å saksøke deg, også tenkte jeg å smøre deg inn med majones, men nå har jeg kommet til den konklusjon at det er bedre at vi samarbeider om bok 7 i "Min kamp-serien". Hva dine tanker rundt dette? I bok 7 reiser jeg til England en person jeg kaller baronen. Vi utvikler et nært vennskap, noen vil kanskje at dette vil helle mer mot det feminine snarere enn det maskuline. Men disse usikre sjelene finner må ut på en reise. Denne reisen vil fostre dramatikk og spenning og sammensveise personene i et bånd som vil vare resten av livet.


Any toughts?

Karl Ove Knausgård








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter