Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 10. januar 2012

Jeg sendte en ny e-post til Northumbria-politiet




Gmail - Report of crime/Fwd: Kommentar fra bloggleser










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Report of crime/Fwd: Kommentar fra bloggleser











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Jan 10, 2012 at 9:03 PM




To:
e-policing.mailbox@northumbria.pnn.police.uk


Cc:
gbrlo <gbrlo@unhcr.org>






Hi,

someone are sending a lot of forged spoofing e-mails in my name.

(I also get a lot of harrassing e-mails).

I wanted to report the forwarded e-mail as crime.


Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Arvid Karlsen <karlsenarvid@gmail.com>

Date: 2012/1/10
Subject: Re: Kommentar fra bloggleser
To: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>


Hei igjen, og takk så meget for svar.


Ja, du har vel rett i at man ikke skal legitimere den her 'mafian'. Men jeg vil likevel påstå at de fleste mafiaorganisasjoner ikke sløser bort ressursene sine på tilfeldige. De har som regel et motiv, og som regel har det med penger å gjøre. Så selv om mafian er noe herk, om man kan være så forsiktig å bruke det uttrykket, så er den fremdeles til en viss grad rasjonell, vil jeg si.


Det er det jeg mener er så mystisk med din historie, Herr Ribsskog. Det synes ikke å foreligge noe klart motiv eller hendelsesforløp som har ledet opp til det her. Det hele arter seg som et mysterium av en god gammeldags påskekrim - men akk, så tragisk. Du har jo vært på flukt fra dette i 9 år nå, slik som jeg har forstått det. Det er jo en god porsjon av ditt voksne liv, Herr Ribsskog. Det jeg tenker da, er at er det ikke på tide å vurdere faren på nytt? Altså, nå har du jo ikke hørt noe mer fra denne mafian på en god stund, så er det ikke da på tide å nærme seg med museskritt tilbake til sitt vante liv? Jeg mener det, at hvis disse mafiafolkene var så oppsatt på å få tatt deg, så hadde det skjedd et eller annet mer på disse ni årene, for de må jo ha hatt kjennskap til johncons-blogg, at du bodde i Leather Lane osv. Kan det hende at ting har roet seg, tenker jeg da.


Jeg sier selvsagt ikke at du skal avblåse faren helt, Herr Ribsskog, men det smerter meg å se Dem leve på denne måten. Dersom du hadde tatt turen tilbake til Norge ville kanskje ting ha blitt noe enklere og livskvaliteten din betraktelig bedre. Du behøver jo ikke flytte tilbake til Oslo eller andre steder hvor denne mafian kan kjenne deg igjen. Norge er stort, Herr Ribsskog.


Vel, dette var i alle fall min mening. Ta den for hva den er verdt.

Med vennlig hilsen
Arvid Karlsen, blogg-leser



2012/1/9 Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Hei,

altså, jeg kan ikke si at en mafia er sånn og sånn.

En mafia er ingen legitim organisasjon.


Så jeg vil ikke legitimere mafia ved å si at de er rasjonelle, eller noe slikt.


Det tror jeg blir en avsporing.

Med johncons-blogg hilsen

Erik Ribsskog



2011/12/30 Arvid Karlsen <karlsenarvid@gmail.com>

Kjære Herr Ribsskog

Jeg har lest bloggen din i et par måneders tid nå, og satt meg inn i historien din om 'mafian' etc. Jeg må si det er en spesiell historie du har å berette, og det er en ting som slår meg: denne 'mafian' som du overhørte at du var forfulgt av - vet du egentlig noe som helst om den? Du sier du overhørte det på bussen osv., men noe mer informasjon synes ikke å foreligge(annet enn spekulasjoner om at familien, johanitterordenen osv. står bak). Hvem skulle denne 'mafian' være, hvorfor skulle de ha noen interesse av å forfølge deg og hvordan kan det ha seg at du over 8 år etter ikke har hørt noe mer fra dem? Det eneste sikre som foreligger her virker å være at du opplevde å overhøre at du var forfulgt av noe mafian. Det er jo naturlig da at man ønsker at politiet skal etterforske, når man har overhørt noe sånt, men kan det være at denne hendelsen likevel har en annen, logisk forklaring som ikke har noe med noen 'mafia' å gjøre?


Med vennlig hilsen
Arvid Karlsen













Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter