Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 9. januar 2012

Jeg svarte på en e-post, fra en bloggleser, om noe mafia, osv.




Gmail - Kommentar fra bloggleser










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Kommentar fra bloggleser











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Jan 9, 2012 at 11:20 AM




To:
Arvid Karlsen <karlsenarvid@gmail.com>


Cc:
e-policing.mailbox@northumbria.pnn.police.uk


Bcc:
gbrlo <gbrlo@unhcr.org>






Hei,

altså, jeg kan ikke si at en mafia er sånn og sånn.

En mafia er ingen legitim organisasjon.

Så jeg vil ikke legitimere mafia ved å si at de er rasjonelle, eller noe slikt.


Det tror jeg blir en avsporing.

Med johncons-blogg hilsen

Erik Ribsskog


2011/12/30 Arvid Karlsen <karlsenarvid@gmail.com>

Kjære Herr Ribsskog

Jeg har lest bloggen din i et par måneders tid nå, og satt meg inn i historien din om 'mafian' etc. Jeg må si det er en spesiell historie du har å berette, og det er en ting som slår meg: denne 'mafian' som du overhørte at du var forfulgt av - vet du egentlig noe som helst om den? Du sier du overhørte det på bussen osv., men noe mer informasjon synes ikke å foreligge(annet enn spekulasjoner om at familien, johanitterordenen osv. står bak). Hvem skulle denne 'mafian' være, hvorfor skulle de ha noen interesse av å forfølge deg og hvordan kan det ha seg at du over 8 år etter ikke har hørt noe mer fra dem? Det eneste sikre som foreligger her virker å være at du opplevde å overhøre at du var forfulgt av noe mafian. Det er jo naturlig da at man ønsker at politiet skal etterforske, når man har overhørt noe sånt, men kan det være at denne hendelsen likevel har en annen, logisk forklaring som ikke har noe med noen 'mafia' å gjøre?


Med vennlig hilsen
Arvid Karlsen









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter