Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 29. februar 2012

Mer fra Julia Lunde






  • Julia Lunde

    for 48 minutter siden

    Julia Lunde


    • Fikk ikke til å poste Facebook kommentar i dag på bloggen din. Skriver derfor til deg her.

      Det er ikke jeg som mener at du må ha aksjekapital på 1 million. Det er det den norske lov som bestemmer. Anbefaler deg å sjekke denne linken: http://www.lovdata.no/all/tl-19970613-045-009.html


      Se spesiellt § 3-1 hvor det står beskrevet hvor mye aksjekapitalen skal være.

      Du nevner at du trenger en aksjeemisjon. En aksjeemisjon innebærer at aksjekapitalen i et aksjeselskap eller allmennaksjeselskap blir forhøyet. Siden du ikke driver et AS og dermed ikke har aksjekapital er ikke en emisjon et tema.


      Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål vedrørende selskapsdannelse av AS eller en annen selskapsform.

      Ønsker deg lykke til med arbeidet.

      Mvh.
      Julia Lunde




    • www.lovdata.no

      (2) Aksjekapitalen skal være fordelt på én eller flere aksjer som rettighetene som aksjeeier knytter seg til. Aksjene skal lyde på like stort beløp.


  • Erik Ribsskog

    for noen sekunder siden

    Erik Ribsskog


    • Hei,

      det hadde kanskje vært interessant for meg og leserne av bloggen min å vite hvilken bakgrunn du har, siden du kommer med finans-råd, osv.


      Er du søsteren til Morgan Lunde forresten?

      Med johncons-blogg-hilsen

      Erik Ribsskog








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter