Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 10. februar 2012

Norsk presse vil ikke publisere bilder fra Utøya. Jeg selv synes det er greit å se dette, for å skjønne hva som skjedde, så jeg linker til en blogg

et av bildene fra utøya

http://larsdareberg.blogspot.com/2012/01/nominerad-niclas-hammarstrom.html

PS.

Jeg har forresten selv vært invitert på en lignende leir av Utøya.

Det var på den tiden, da min tidligere kamerat, Magne Winnem, dro meg med på møter i Oslo Unge Høyre, i Høires Hus, i Stortingsgata, i Oslo, på begynnelsen av 90-tallet.

Jeg var bare på et par møter der, (var det vel).

Og dette var på begynnelsen av sommeren 1991 vel.

Unge Høyre, (eller om det bare var Oslo Unge Høyre), skulle på en leir, på en øy, i Oslofjorden.

Magne Winnem og jeg, vi takket nei takk.

For vi hadde allerede avtalt ferietur, til Gøteborg.

(Noe som var min ide, etter at de 'vanlige' sommerferieturene mine, til Brighton, hadde begynt å ta av litt vel mye, sommeren før.

Så jeg tenkte at jeg skulle prøve å få litt forandring, på sommerferierutinen.

Så jeg fikk med meg Magne Winnem og tre andre tidligere kamerater, (nemlig Øystein Andersen, Glenn Hesler og Kjetil Holshagen), på en bil og teltferie, til Gøteborg).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Det var kanskje fordi at min søster Pia, (som jeg seinere har kuttet ut), fikk meg til å lese en bok, som het 'Fluenes Herre', (studieåret 1989/90 vel), om problemer på en øy, at jeg ikke syntes at det var noe fristende, å dra på Høyre sin 'versjon', av Utøya da.

Og jeg må si det, at jeg synes det, at bildet ovenfor.

Det viser hvor umyndiggjort, som man liksom blir, som privatperson, på disse politiske leirene.

Som vel kanskje kan sammenlignes med 'Halleluja-leire' eller leirskole.

Er det for å indoktrinere medlemmene sine, at man har slike leire?

Jeg håper dette nå vil tilhøre fortiden i Norge, at man har slike leire.

Jens Stoltenberg hadde visst ligget med tolv damer, på en Utøya-leir, en gang, da han var ungdom.

(Ifølge Baksiden.net).

Hvor frivillig var dette for disse tolv damene, kan man kanskje lure på, når man ser hvor sårbare og umyndiggjorte, som enkeltindividene blir på en sånn politisk leirøy.

Bare noe jeg tenkte på, i forbindelse med dette.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

ikke første gang utøya

http://www.baksiden.net/AUF.htm

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter