Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 9. mars 2012

Jeg sendte en e-post til Cappelen




Gmail - Memoarer/Fwd: Utgivelse av memoarer










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Memoarer/Fwd: Utgivelse av memoarer











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Mar 9, 2012 at 6:21 PM




To:
tone.hansen@cappelendamm.no


Cc:
Marianne Brekke <m.brekke@samlaget.no>






Hei,

min morfar Johannes Ribsskog sin mor, var Helga Dørumsgaard, søster av Asbjørn Dørumsgaard, som et forlag Cappelen har kjøpt opp, (Grøndal og Dreyer), har gitt ut en del bøker av, (Skytilen går, Østaglett, mm).


Min morfars mor bidro faktisk også til diktene til broren har min mormor, Ingeborg Ribsskog fortalt meg for noen år siden.

De tok det visst ikke så nøye om diktet var skrevet av den eller den, sa bestemor Ingeborg en gang på 80-tallet, husker jeg.


Jeg har nå skrevet memoarer om bestefar Johannes og bestemor Ingeborg, (som var fra dansk adel), blant annet, og en vanskelig oppvekst med en far som lot meg bo alene, etter at min mor sendte meg til min far.


Jeg tenkte kanskje at dere kunne gi ut mine memoarer siden jeg er i slekta til Asbjørn Dørumsgaard, som dere har gitt ut for tidligere, gjennom deres oppkjøpte forlag.

Samlaget kunne ikke hjelpe siden jeg ikke skriver på nynorsk.


På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2012/2/29
Subject: Memoarer/Fwd: Utgivelse av memoarer
To: kontakt@samlaget.no


Hei,

jeg skriver litt på dialekt, (ihvertfall noen ganger), så jeg lurte på om dere kunne være interessert i å gi ut mine memoarer, (se vedlagt doc-fil i den videresendte e-posten).



Jeg så noen rykter om på nettet, at Det Norske Teater kanskje var litt interessert, så jeg tenkte kanskje at jeg kunne høre med dere.

På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.


Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2011/12/31
Subject: Utgivelse av memoarer
To: epost@aschehoug.no


Hei,

jeg har skrevet første bind, av mine memoarer.


Boken handler om min oppvekst, med en mormor fra dansk adel mm., i Norge.


Og hvor jeg måtte bo alene, fra jeg var ni år, etter at jeg flyttet til min far, i Svelvik.


Jeg vedlegger et første utkast av boken, som Doc-fil, og håper på tilbakemelding fra dere, om dere er interessert, i å utgi denne boken.

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.


Erik Ribsskog









min bok.doc
6766K






Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter