Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 2. mars 2012

Jeg sendte en ny e-post til Anniken Huitfeldt




Gmail - cathrine.huitfeldt@lutvann.gs.oslo.no,










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




cathrine.huitfeldt@lutvann.gs.oslo.no,











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Mar 2, 2012 at 1:54 PM




To:
anniken.huitfeldt@kud.dep.no






Hei,

jeg er jo i slekt med min grandonkel Idar Sandersen og, fra Holmsbu, som er etter Huitfeldt, så jeg skriver litt mer om det her.

Altså, du sier i Dagbladet.no i dag, at du ikke fikk lov til å bli med på turer med AUF som ungjente.


Men jeg, (som jeg skriver om i mine memoarer, på johncons-blogg), var jo i Unge Høyre, på begynnelsen av 90-tallet.

Og jeg husker at din kusine Cathrine Huitfeldt skulle være med på en sånn tur, med Unge Høyre.


De skulle på en leir, på en øy, i Oslofjorden.

Jeg gadd ikke å være med for jeg skulle til bestemor Ågot, (som var enke etter min farfar Øivind Olsen, som også var etter Iver Huitfeldt da), og til Gøteborg, med noen kamerater da, siden noen av oss nettopp hadde fått lappen og siden jeg hadde en masete fetter, (Ove), som ville dra på bilturer til Sverige, sammen med meg og vår fetter Tommy, men jeg dro da heller på Sverige-bilturer med kamerater, for å si det sånn, for jeg prøvde liksom å ha litt distanse til min far og hans slekt da.


(For jeg lurer på om faren min er nazist, han lot meg bo alene fra jeg var ni år, og pleide å si sånn 'Arbeit Macht Frai', osv., som det stod på konsentrasjonleierne, til nazistene under krigen).


Jeg lurer på om det skjedde noe rart, på den Unge Høyre-leieren.

For etter dette, så sluttet jeg selv i Unge Høyre.

(Jeg var der bare på et møte eller to).

En med høyt hår, (muligens homo), i Unge Høyre spurte før din kusine, om Magne Winnem og jeg skulle på leir i Oslofjorden.


Og han må ha venta lenge, tror jeg, for Winnem og jeg vi ble holdt igjen, for å finpusse Unge Høyre sitt program før valgkampen i 1991.

Så det var kanskje noen 'uglemoser' her, før vi møtte kusina di og noen andre Unge Høyre-folk på McDonalds, i den gata som het Roald Amundsens gate før Kong Olav døde.


For når jeg sender til Høyre nå og vil ha kursbevis og attest for rådgivingsarbeid.

Så får jeg ikke noe svar.

Så jeg lurer på hva dette kommer av.

Skjedde det noe på den Unge Høyre-leieren i Oslofjorden?


Kusina di svarer heller ikke på Facebook.

Men hu er jo gift nå, så det er kanskje derfor.

Men vi er jo i slekt, mener jeg da, siden min farfar Øivind, var etter Iver Huitfeldt, (ifølge min far Arne Mogan Olsen og min grandonkel Idar Sandersen).


Bare noe jeg tenkte på når jeg leste i Dagbladet.no idag.

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter