Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 3. mars 2012

Jeg sendte en ny e-post til FN




Gmail - Report of crime/Fwd: Din påmelding - oversikt










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Report of crime/Fwd: Din påmelding - oversikt











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Mar 3, 2012 at 10:41 PM




To:
gbrlo <gbrlo@unhcr.org>


Cc:
gudmundur.einarsson@efta.int


Bcc:
Det73norskebibliotekmote@event123.no






Hi,

someone are sending a lot of forged spoofing e-mails in my name.

(I also get a lot of harrassing e-mails).

I wanted to report the forwarded e-mail as crime.


Erik Ribsskog

PS.

I'm sending about this to the UN since the Police don't reply to my e-mails.



---------- Forwarded message ----------
From: "Det 73. norske bibliotekmøte" <Det73norskebibliotekmote@event123.no>

Date: 2012/2/7
Subject: Din påmelding - oversikt
To: Erika Ribsskog <eribsskog@gmail.com>


Kjære Erika Ribsskog



Fristen for kostnadsfritt å kunne gjøre endringer i din påmelding til Det 73. norske bibliotekmøte er forlenget til mandag 13. februar. Etter denne dato må du ta kontakt med Atlantic MICE for å få gjort endringer.



Her kan du sjekke din påmelding. Vi ber deg sjekke at alt stemmer og spesielt at ankomst- og avreisedato stemmer hvis du har bestilt hotell.



For å gjøre endringer i din påmeldingen, kan du gå til ditt påmeldingsskjema. Husk å trykke bekreft for at endringene skal bli oppdatert.



Hvis du har meldt deg på BIBSYS brukermøte torsdag formiddag vil det stå Ja bak teksten i "Din påmelding". Hvis du ikke skal delta på BIBSYS Brukermøte, vil det stå Nei og en oversikt over hvilke andre seminarer du har meldt deg på.



Hvis du har meldt deg på NBF Landsmøte torsdag ettermiddag, vil det stå Ja og om du har meldt deg på som personlig eller institusjonsmedlem, bak teksten i "Din påmelding". Hvis du ikke skal delta på NBF Landsmøte, vil det stå Nei og en oversikt over hvilke seminarer du har meldt deg på.


Utflukter etter konferanseslutt fredag 23. mars

Etter konferanseslutt er det mulig å melde seg på 3 ulike utflukter for de som ønsker å få sett litt mer av Stavanger. Utfluktene starter kl 1600. Nærmere informasjon om de ulike utfluktene finner du på bibliotekmøtets hjemmeside. Utfluktene vil bare bli gjennomført hvis det er nok påmeldinger. Frist for påmelding er satt til 1. mars. Hvis du er interessert å delta, går du inn på linken til ditt påmeldingsskjema ovenfor og velger ønsket utflukt. Seperat faktura vil bli sendt når vi ser påmeldingsresponsen og hvilke utflukter som vil bli gjennomført.




Vennlig hilsen

Atlantic MICE

-teknisk arrangør-











Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter