Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 26. april 2012

Jeg sendte en ny e-post til Advokat.no





Gmail - Vedr e-mailkorrespondanse











Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Vedr e-mailkorrespondanse












Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>



Thu, Apr 26, 2012 at 5:47 PM




To:
Ida Valen Rukke <rukke@advokat.no>






Hei,

det med at jeg publiserer min korrespondanse på nettet det er noe jeg har holdt på med i flere år, for min blogg er en nødblogg, etter at jeg overhørte at jeg var forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003.


Så det har jeg sagt til og med til advokat John Christian Elden, som har kontaktet meg, at det sletter jeg først når jeg har fått mine rettigheter.

Så sånn er det.


Nå har jeg ihvertfall sagt fra om at jeg trenger advokat også i mange andre saker.

Men det er kanskje greit å ta en ting av gangen.

Hvis jeg får masse penger fra denne omsorgssvikt-saken, så kan jeg jo bruke de til advokat, i de andre sakene.


Men min mormor døde altså i juni, for snart tre år siden, og det er kun tre års frist, for å kreve offentlig skifte.

Mvh.

Erik Ribsskog



2012/4/26 Ida Valen Rukke <rukke@advokat.no>

Hei,

Viser til dine tidligere e-mailer. Som det fremgår av oppdragsbekreftelsen jeg har sendt deg har jeg påtatt meg oppdrag med å vurdere et eventuelt erstatningskrav mot tidligere bostedskommune i forbindelse med påstått ansvarsfraskrivelse fra barnevernets side. De øvrige sakene du nevner har jeg ikke påtatt meg. Jeg har for øvrig sett at du har lagt ut e-mail korrespondanse direkte på nettet. Jeg vil anbefale deg å ikke legge ut sensitiv informasjon direkte på nett. Jeg vil også sette pris på at du får mitt samtykke før du publiserer e-mailer direkte på nettet.


Ber om din tilbakemelding i denne forbindelse.

Med vennlig hilsen


Beskrivelse: Beskrivelse: cid:image001.png@01CD10D2.4D5057E0


Ida Valen Rukke | +47 92 41 10 10 | www.advokat.no











Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter