Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 22. april 2012

Mer fra Facebook






  • Christian Gjedde

    for ca. en time siden

    Christian Gjedde


    • Hej Erik,
      Er du den Erik Ribsskog, der skriver på internettet, at du er i familie med general Anders Gjedde Nyholm? Jeg hedder selv Gjedde og er meeget interesseret i at finde ud af, om vi er i familie med hinanden?

      In English: Are you Erik Ribsskog, who writes on the internet that he is related to general Anders Gjedde Nyholm? I myself have the name Gjedde and would very muchlike tofindout, if we by any chance could be related to one another?

      Venlig hilsen/ kind regards
      Christian Gjedde


  • Erik Ribsskog

    for noen sekunder siden

    Erik Ribsskog


    • Hei,

      joda, general Anders Gjedde Nyholm var min tippoldefar.

      Min mormor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, var fra Danmark, og hennes mor het Karen Margrethe Nyholm, og hun var eldste datter, av generalen.


      Generalen var gift med Mary Eva Carla Fog som var datter av en general og som også var etter Løvenbalk og den danske konge Christoffer II, har jeg sett på internett.

      Min mormor sa før hun døde, i 2009, når jeg spurte henne, på telefonen, her fra England, at Anders Gjedde Nyholm var 'flink i alt', men han ble visst også utsatt for jantelov, (eller ble mobbet/mislikt), av sine jevnaldrene.


      Mvh.

      Erik Ribsskog

      PS.

      Det står mer her, om at generalens yngste datter, Magna Adeler f. Nyholm aka. Meme, ble gift med Baron Holger Adeler, mm., i et testamente, som jeg fikk tilsendt, fra Rigsarkivet i Danmark, siden jeg drev med slektsforskning, for et år eller to siden.


      http://johncons.angelfire.com/om.html

      PS 2.

      Min mormor sa at generalens mor, hun het Maren Gjedde, og hun var oppvokst på slottet Højriis, på Mors, som jeg en gang fikk et sølvølkrus, til min 34-årsdag, med et postkort, (av Højriis), oppi, i svart-hvitt.


      Og det kruset hadde visst tilhørt Maren Gjedde sin mann, Hofjægermester L.C. Nyholm.

      Jeg er flyktning i England, (har overhørt jeg er forfulgt av noe 'mafian', i Oslo), så dette sølvølkruset, (som ble litt skadet, når jeg hadde det i min bag, fra Nevlunghavn, hvor Ingeborg bodde og til Oslo), det ligger hos City Self Storage, men de vil ikke sende meg det, og andre ting, som et kort/brev, fra Danskekongen til General Anders Gjedde Nyholm, (mener jeg at det må ha vært), som jeg fikk av bestemor Ingeborg, på slutten av 80-tallet vel.


      Jeg fikk også en god del fotografier, av General Anders Gjedde Nyholm. Jeg rakk å gi noen av de, til min yngre halvbror Axel Thomassen, før min far sa, at Ingeborg ville ha de fotografiene og mange notater etter generalens eldste bror, Didrik Galtrup Gjedde Nyholm tilbake, (uten at jeg forstod hvorfor), dette lå i en fin svart skinnmappe, og Didrik Nyholm hadde vært i Egypt og Haag, og var dommer i Folkedomstolen i Haag, blant annet.


      Men Didrik Nyholm skrev med så sirlig skrift, så jeg fikk aldri satt meg ned, for å forstå hva han skrev, på disse kanskje hundre sider papir, for jeg var en travel student og butikkmedarbeider på den her tiden.


      Og hva som skjedde, om Ingeborg fikk dette tilbake, det vet jeg ikke.

      Har lest at denne Gjedde-slekt ikke er etter Ove Gjedde, (den kjente admiral), men etter Charlotte von Gelderen, av Kurlandsk adel, (min søster heter forresten Pia Charlotte).


      Som jeg har skrevet mer om her, i min kanskje dumt kalte bloggpost, 'De falske Gjeddene som svekket Norden':

      http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2009/07/na-skal-jeg-snart-pa-mte-men-den-neste.html










Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter