Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 29. mai 2012

Jeg sendte en ny e-post til Advokat.no





Gmail - Til orientering











Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Til orientering












Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>



Tue, May 29, 2012 at 4:28 PM




To:
Ida Valen Rukke <rukke@advokat.no>






Hei,

takk for Deres e-post!

Jeg var jo ikke hos barnevernet, men jeg bodde i min fars leilighet, i Leirfaret 4B, i Svelvik.

Du kan jo kontakte Berger skole, Svelvik ungdomsskole, Sande videregående og Gjerdes videregående, i Drammen, og be om å få oversikt over fravær, som jeg hadde mye av.


Saken her må vel være at Svelvik kommune ikke grep inn, når min far lot meg bo alene.

Saken er ikke at jeg _var_ på barnehjem, men at jeg nok burde ha vært på barnehjem, eller fosterhjem, eller lignende.


Når det gjelder de andre sakene så er det bra hvis du kan ta de på vanlig måte.

Jeg har jo den eiendommen, i Holmsbu, blant annet, og jeg kommer vel til å få erstatning, i mange av sakene.


Mvh.

Erik Ribsskog


div class="gmail_quote">2012/5/29 Ida Valen Rukke <rukke@advokat.no>

Vedrørende vurdering av erstatningssak mot barneverntjenesten.


Til orientering har jeg mottatt brev fra Svelvik kommune som ikke finner noen klientmappe. Brevet vedlegges denne mailen. Jeg kan tilskrive NAV for å høre om de har dokumenter i saken. Jeg må imidlertid be det om at du stopper med å sende meg e-poster i forbindelse med øvrige saker. Dersom jeg mottar ytterligere henvendelser er det slik at min timepris er kr 1850 pluss mva i øvrige saker. Som tidligere nevnt har jeg ikke påtatt meg ytterligere oppdrag for deg. Jeg vil se meg nødt til å fakturere for min tid, dersom du fortsatt sender meg e-poster i andre saker enn barnevernsaken.


Med vennlig hilsen


Ida Valen Rukke

Advokat












PS.

Her er brevet fra Svelvik kommune:

1059_001

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter