Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 21. mai 2012

Jeg sendte en ny e-post til Svelvik kommune





Gmail - VS: Klage på misbruk av Sand











Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










VS: Klage på misbruk av Sand












Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>



Mon, May 21, 2012 at 9:19 AM




To:
Philip Simonsen <Philip.Simonsen@svelvik.kommune.no>


Cc:
Ida Valen Rukke <rukke@advokat.no>






Hei,

nå har ikke jeg fått fulgt med så mye, på hva som har skjedd, i Svelvik kommune, siden jeg flytta til Oslo, i 1989.

Men jeg synes at både det svære bygget til Jensen Møbler og den MC-klubben skjemmer fælt.


Jeg syntes at det var mye bedre, på begynnelsen av 80-tallet, før Jensen Møbler og Sandbu Tepper begynte å bygge de betongkolossene sine der.

Men på den tida, så var jeg bare en liten gutt og kunne liksom ikke gå over mine besteforeldre, når det gjaldt å protestere mot dette.


Men nå er jo de døde, og de ville nok ha protestert hvis det hadde blitt MC-klubb der, og hvis de visste at Jensen Møbler skulle bygge ut så mye.

Så derfor protesterer jeg nå da.


Jeg sender kopi e-post til en advokat jeg har, i en annen sak.

Så kan hu kanskje sørge for at jeg får disse eiendommene som jeg mener er mine da.

Den systua til Margit og Anne har jeg hevd på også, (det nåværende lokalet til Smia MC), for borti der, så gikk faren min bare og henta Donald-blader, fra 60-tallet og sånn, fra noen ubebodde bygninger.


Så alt på det industriområdet var egentlig vår på en måte, for farfaren min leide også et sted der som het Saga, sammen med en Eastwood, etter krigen, hvor han lagde fruktkasser.

Og det er på østsida av Jensen Møbler igjen.


Men jeg får la hu advokaten se på det.

Takk for raskt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog


2012/5/21 Philip Simonsen <Philip.Simonsen@svelvik.kommune.no>



Fra: Philip Simonsen

Sendt: 21. mai 2012 10:07
Til: 'eribsskop@mail.com'
Emne: SV: Klage på misbruk av Sand


Administrativ tilbakemelding:


For å kunne vurdere om ulike virksomheter der ute er lovlige, må vi sjekke kommunens juridiske planer ..og i tillegg om de tiltakene som i dag er etablert, er lovlige.


Plansituasjonen i området:


Hele området med ”Jensen madrasser” og der hvor ”Smia motorsykkel-klubb ” leier lokaler, er i en reguleringsplan (vedtatt i 1995) avsatt som ”Industri-område”, hvilket innebærer at ulike aktiviteter kan foregå her, men (selvfølgelig) uten utslipp osv. som påvirker omgivelsene negativt. Noe trafikk til et industri-område må jo påregnes.


For at dine merknader skal vurderes bedre, må jeg be om at du nærmere beskriver hva du mener ikke bør tillates innenfor de ulike virksomhetene.


Hilsen Philip Simonsen/ Fagleder Plan, bygg og forvatning i Svelvik kommune



Fra: Postmottak Svelvik

Sendt: 21. mai 2012 07:59
Til: Philip Simonsen
Emne: VS: Klage på misbruk av Sand

span style="font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1f497d">


Svelvik kommune


Konsulent

Nina Charlotte Danielsen


33 78 01 20

Kommunevåpen og navnjpg


P Tenk miljø – ikke skriv ut denne om det ikke er absolutt nødvendig



Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]

Sendt: 20. mai 2012 17:00
Til: Postmottak Svelvik
Kopi: Ida Valen Rukke
Emne: Klage på misbruk av Sand


Hei,

mine besteforeldre bodde på Sand, da jeg vokste opp, og dreiv firmaet Strømm Trevare, (idag Berger Bil).


Jeg var der og spiste middag etter skolen, så jeg husker at det ble prata om at det ble industriområde, der hvor Jensen Møbler er nå.



Dette var midt på 80-tallet.


Og hvis det hadde stått i avisa, at det skulle bli MC-klubb der og, så tror jeg at farmora mi, Ågot Mogan Olsen, ihvertfall ville protestert, for hu ville ikke at jeg skulle få meg bil og ihvertfall ikke motorsykkel, når jeg ble voksen, husker jeg.


Og Smia MC holder også til i et bygg, som farmora mi kalte for 'Systua til Margit og Anne', (søstrene hennes, som seinere fikk systue på Strømsø).



Og jeg har også hevd på jordene til Lersbryggen, (Bråtan, hvor Jensen har bygd), og jordet til Bøhmer, siden jeg pleide å leike på jordene, under oppveksten.


Og også på huset til farmora mi, siden jeg disponerte noen skuffer der, i stuereolen, og på Strømm Trevare, siden jeg pleide å leike der, og tegne på skrivebordet osv.


Så nå får dere skjerpe dere i Svelvik, det ligner jo ikke grisen at man ikke kan dra fra Berger/Sand uten at all eiendommen min blir tulla fælt med, og dere bygger om veier og det som er der.


Dette vil jeg klage på.


Erik Ribsskog










Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter